Kαλα τα παμε παντως. Οταν ξεκινησα την ιδεα, για καμμια βδομαδα δεν συμμετειχε κανεις και πιστεψα οτι δεν θα γινει τπτ, αλλα σιγα σιγα εμφανιστηκαν οι πρωτοι και αρχισαν να στελνουν. Μετα διαπιστωνοντας οτι ο Κωστας εχει καλυτερο αυτι και ταλεντο στη μιξη των σολο ανελαβε τη δουλεια και τα παει αψογα. Ο Groovy ετοιμασε τα τυμπανα, εγω τις ρυθμικες κιθαρες, ο Κωστας τη μιξη και οι υπολοιποι τα σολο, οποτε ειναι τελικα μια διαδικτυακη συνεργασια ηχογραφησης! Τις πρωτες μερες πηγα να γραψω και εγω καποιο σολο αλλα τα τελευταια χρονια ασχολουμαι μονο με μπλουζ και δεν μου εβγαιναν ευκολα ιδεες στις μινορε διαθεσεις του τραγουδιου. Αλλα πιστευω οτι μεχρι την τελικη μιξη καπου θα χωθω και εγω!

Πιστευω οτι το κομματι δεν πρεπει να ξεπερασει τα 10-12 λεπτα και τωρα ειμαστε κοντα στα 6 λεπτα soloing, οποτε στειλτε και αλλοι. Aν και μεγαλο, ειναι απολαυση να ακους το ενα σολο μετα το αλλο με το διαφορετικο στυλ παιξιματος και χροια ηχου του καθενος. Ηδη μερικα σολο ειναι αγαπημενα μου. Ισως οταν τελειωσει αυτη η ιστορια να ψηφισουμε ολοι ποιο μας αρεσε, συμμετεχοντες και μη.