Οι εντυπωσεις μου λοιπον... θα ξεκινησω απο τα μειονεκτηματα.
Καταρχην δεν εχει καθαρο καναλι, το πρωτο ειναι crunch. Βεβαια με χαμηλα το gain και ψηλα το volume βγαινουν καθαροι ηχοι, αλλα εχει ενα θεμα με την σχεδιαση και με αυτη την ρυθμιση αν στο δευτερο καναλι το gain ειναι πανω απο το 5,5 περιπου, υπαρχει ενα bleedthrough και ακουγεται λιγο μεσα στο καθαρο (προφανως τα καναλια τρεχουν παραλληλα, υπαρχει στο τελος ενα ρελε για επιλογη καναλιου, και απο εκει μεσα γινεται το bleed?). Δηλαδη ακους το καθαρο, και στο βαθος ακους παραλληλα να παιζει πολυ σιγα το ιδιο που παιζεις με full gain. Απ'οτι μου ειπαν υπαρχει μοντα για αυτο, και δεν ειναι ιδιαιτερα ενοχλητικο, αλλα ειναι κριμα να κυκλοφορει ο ενισχυτης απο το εργοστασιο ετσι.
Το τελευταιο αρνητικο (αν και οχι απαραιτητα κακο), ειναι οτι ο ενισχυτης ειναι one trick pony, κανει μονο ενα πραγμα, αν και το κανει ΠΟΛΥ καλα. Δεν ειναι ιδιαιτερα ευελικτος δηλαδη.
Τα θετικα, δεν ξερω απο που να αρχισω. Ο φιλος που τον πηρε εχει παθει πλακα, και εγω μαζι του. Καταρχην για οποιον θελει να τον παρει για το σπιτι, παιζει πολυ καλα και χαμηλα, αν και αν τον ακουσει κανεις δυνατα δεν θα θελει μετα να χαμηλωσει!
ΗΧΑΡΑ. Καλος και ευκρινης ηχος ακομα και με το gain στο 10! Αρμονικες παντου, και αρκετα κοντα στον Soldano ηχο. Τα ρυθμιστικα αποκρινονται αρκετα καλα και δινουν επιλογες να φερεις τον ηχο στα μετρα σου, αν και παντα φερνεις λιγο γυρο απο εναν πολυ καλο βασικο ηχο (one trick pony που λεγαμε).
Δοκιμασαμε και πεταλακια (Eleven Electric Green Fuzz & Overdrive, Dunlop Dime CryBaby), και παιζει πολυ καλα και με αυτα, ειδικα στο crunch καναλι με το overdive δινει μια ακομα ηχητικη επιλογη, και το wah πραγματικα κελαιδαει σε αυτον τον ενισχυτη!
Και σας ειπα; ΗΧΑΡΑ!
Αν καποιος σκεφτεται την αγορα του, και δεν θελει ευελιξια ή καθαρο, αλλα εναν απιστευτο ηχο με πολυ λιγα λευτα, τον προτεινω. Οπως και αν θα περασει το 50% της ζωης του σε χαμηλες εντασεις. Αν παλι θελει καθαρο καναλι και ευελιξια ας δει καποιο αλλο μοντελο.
Edit: Να προσθεσω οτι κοβει πολυ καλα σε περιβαλον μπαντας, ακομα και με μπασιστα σαν εμενα μου εχει πεταλια και βγαινει και απο ενισχυτη κιθαρας, καλυπτωντας σχεδον ολες τις συχνοτητες
Ξανα-edit: Η Les Paul ειναι κουρδισμενη Σι, σαν 7-χορδη δηλαδη ας πουμε, και παιζει αρκετα καλα και με χαμηλα κουρδισματα ο ενισχυτης. Ενταξυ, δεν ειναι και Bogner Uber, αλλα με αυτη την καμπινα και το καλωδιο καμπινας γομαρι, μια χαρα παιζει.