Δεν είμαι σίγουρος τι budget έχεις και τί θέλεις να παίξεις οπότε:
Για simple blues ήχους, που με ένα overdrive γίνονται classic rock και πολύ καλά καθαρά προτείνω τον Fender Blues Junior.
Για πιο british ήχους με fuzzy χροιές, Vox AC-15. Αν τα μεσαία δεν είναι το αγαπημένο σου και το EQ σου έχει σχήμα χαμόγελου, Laney LC-15, ή VC-15 αν θές κάτι πιο Vintage.
Αν είσαι λίγο πιο μεταλάς και σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις πετάλια, πεταλιέρες κλπ, τα 50Watt του Valveking είναι πειρασμός σε συνδυασμό με την τιμή του. Ένστασή μου η μέτρια ποιότητα των λυχνιών του αλλά και του ηχείου. Έχω παίξει με Valveking με αλλαγμένες λάμπες και ηχείο και ήταν πραγματικά άλλος ενισχυτής.
Αν τέλος θέλεις classic Rock ήχους τύπου Led Zep, ACDC κλπ νομίζω ότι ενας μεταχειρισμένος Marshall DSL 401 είναι ότι πρέπει.
Και αφού ειπα τα κλισέ μου όλα, εγώ άν είχα κάποια χρήματα και ήθελα να πάρω ένα ποιοτικό combo (όχι ότι δε θέλω...

) που να παιζει λίγο απόλα, θα έπαιρνα ή τον Egnater Rebel, ή τον Koch Studiotone.
Λύσεις υπάρχουν πολλές. Πέρα από τον ήχο, που κατα τη γνώμη μου μπορείς να τον φέρεις στα μέτρα σου, σκέψου και τι features ψάχνεις. Πχ, πόσα κανάλια, αν είναι foot-switchable, τι EQ έχει, Reverb, FX-LOOP (πολύ σημαντικό για μένα). κλπ...