ΧαχαΧαχα Ιπέα! Την σελίδα την έβαλα επειδή γνωρίζω ένα από τα άτομα που συντελούν στο όλο αυτό εγχείρημα και τρέχει για θέματα που θα ήταν καλό να τρέχουν και άλλοι πολίτες. Βεβαίως τέτοιες κινήσεις, ιδιαίτερα όταν γίνονται από λίγους, δεν πρόκειται να αλλάξουν το σκηνικό αυτού του τόπου, που είναι σάπιο.
Να μου πεις έαν γίνουν από πολλούς έχει να αλλάξει κάτι ? Είμαι από τους ανθρώπους που συμερίζομαι την άποψη, θέλει νεκροί χιλιάδες...θέλει και οι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους.
Ούτε δουλευόμαστε, αλλά ούτε και μας δουλεύουν, απλά μάλλον μέχρι η πείνα ή οποιοδήποτε άλλο κακό να μας χτυπήσει τη πόρτα, καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια.
Τότε λοιπόν, είτε γίνεσαι οσιομάρτυρας και ψοφάς χωρίς να πολεμήσεις- απεχθανόμενος την βία ή γίνεσαι μαφιόζος και αναστένεσαι. Τι λες και εσύ ?
Είναι όπως και να έχει μία κίνηση, που βοηθάει κάποιον να παρακολουθεί πιο εύκολα το έργο της κυβέρνησης, για το χρονικό διάστημα που ορίζεται.
Βεβαίως, άσχετα με το ότι είπες εσύ, το οποίο είναι σωστότατο, μιας και όταν όλοι οι μισθοί κατέβαιναν, οι μισθοί των βουλευτών διπλασιάζονταν και σου δίνω δίκιο σε όσα λες, σε εμένα και μόνο φτάνει, ότι η Ελλάδα χρωστάει τα μαλλιά της κεφαλής της, είναι καταχρεωμένη και τα φράγκα δεν κατεβαίνουν από τον ουρανό. Οπότε είτε κάνει έργα η κυβέρνηση, είτε δεν κάνει, όσοι έχουν φράγκα θα ζήσουν και όσοι δεν έχουν θα φυτοζωήσουν. Αλλά από το να μην γίνεται τίποτα, καλό είναι να γίνεται κάτι και αυτό το κάτι να είναι θετικό έστω για όσους καταφέρουν να επιζήσουν.