Νομίζω ότι εφόσον μιλάμε για ακουστικές, καλό είναι να ξε-καταλήξεις. Να πάρεις τα 2 χιλιαρικάκια σου και να κατέβεις στην Αθήνα. Να πάρεις σβάρνα τα μαγαζιά και να πείς.
Guys, έχω 2000 ζεστά και μετρητά και θέλω να αγοράσω μια ακουστική. Δείξτε μου ότι έχετε.
Κανένας δε θα σου φέρει αντίρρηση.
Είναι κρίμα να αγοράσεις ακουστική που δεν έχεις πιάσει / ακούσει. Πόσο μάλλον όταν στα χρήματα αυτά υπάρχουν τρομερές Larrivee, Lakewood (προσωπικές προτιμήσεις) και η ακουστική-benchmark που είναι η Martin D-28. Άκουσε καμια 10ριά - 20 κιθάρες από όλους τους κατασκευαστές. Ή θα βρείς τους λόγους που χρειάζεσαι για να πάρεις την GS, ή μια κιθάρα που σου κανει κλικ. (Σε αυτή την τιμή η ποιότητα είναι δεδομένη). Επίσης πραγματικά άριστες κιθάρες σε αυτά τα λεφτά, οι Yamaha LS.
Έχω παίξει με την GS5 όπως και σχεδόν με όλες τις Taylor. Είναι καταπληκτική κιθάρα για μείγμα fingerpicking/strumming με ένταση και γεμάτο ήχο. Προσωπικά δε δεθηκα με το λαιμό της και τα πολύ τονισμένα μεσαία της. Βέβαια προτιμώ κιθάρες με μικρότερο σώμα (πχ Martin OM-15, Lakewood M24, Larrivee OM, κλπ...)
Δε θα καταλάβεις τίποτα από τα reviews. Κατα τη γνώμη μου οι ακουστικές χωρίζονται σε ζωντανές και ψόφιες, ανεξαρτήτου τιμής οπότε video, youtube κλπ δεν κάνουν για συμπεράσματα.