Δε βλεπω να δημοσιοποιεις ομως τις συμβασεις των εταιριων που επρεπε να ειχαν παραδοσει τα εργα, ομως δε το επραξαν! Ουτε να καταγγελεις ως παρανομα τα διοδια στους αντιστοιχους δρομους, αφου η ιδια η συμβαση τους ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ την εισπραξη μετα το περας της προθεσμιας παραδοσης του εργου...
Α ρε monoxeira, ποτε θα καταλαβετε πως τα παπαγαλακια δεν πουλανε πλεον στο λαο; Διασκεδαστικη η παρεμβαση σου, οπως παντα...
Πω (πω της ανιας και προς θεου οχι της αγανακτησης η του θυμου)... Μα οποιος διαφωνει μαζι σου πρεπει να ειναι αναγκαστικα troll η παπαγαλακι η εγκαθετος ? Χαθηκε ο παλιος καιρος των δυο ανθρωπων που απλα εχουν διαφορετικη αποψη χωρις να ειναι δηλωμενοι σε κομματα κλπ?
Δε λεω να εχεις εσυ (η οποιος σκεφτεται σαν εσενα) σε κατι λαθος, δε θα τολμουσα να ισχυριστω οτι κατι τετοιο θα μπορουσε ποτε να συμβει. Αδυνατον!
Απλα δωσε και ενα περιθωριο ενω φυσικα θα εισαι εσυ παντα σωστος, να υπαρχει διαφωνια καπου καπου απο κανεναν χαζο που δεν τα βλεπει τοσο καθαρα οπως εσυ, κανα θολωμενο και να επιχειρει για πλακα, για να γελασουμε βρε αδερφε να παραθετει και αυτος κατι που ακουσε, που βρηκε, ενα γεγονος χωρις να πληρωνεται απο καποιον, να εχει καποιο σκοτεινο σχεδιο, να ειναι συνομοτης κλπ. Και αν ειναι και ελλιπης η παραθεση, αν δεν θα εχει ολη τη βιβλιογραφια που θα ηθελες, δε θα εχει τους φακελους συμβασεων, δε θα εγραψε τα ονοματα των πρωτων μηχανικων κλπ. αστο να περασει, δεν εχουν ολη την δυνατοτητα να κανουν τοσο τεκμηριωμενες και πληρεις παραθεσεις, ας μην νιωθουν και ασχημα για αυτη τους την αδυναμια.
Δε σου λεω οτι καλως πληρωσαμε/πληρωνουμε/ξαναπληρωνουμε... σου λεω οτι κακως σπανε δημοσια περιουσια. Δε ξερω σε τι μπορει να διαφωνεις πανω σε αυτο. Για συμβασεις κλπ δεν ξερω. Αλλα δε μου αρεσει να σπανε ανθρωποι πραγματα που εχω πληρωσει και να τα ξαναπληρωνω. Οπως και εσενα δε σου αρεσει να ξαναπληρωνεις για διοδια που δε θα επρεπε. Δε χρειαζεται να ειναι ο ενας εκ των δυο παπαγαλακι επειδη νιωθει ετσι. Επισης δηλωνω οτι θεωρω εαυτον αρκετα πιο αντισυμβατικο/ακαλουπωτο ωστε να καταδεχομαι να ειμαι ενταγμενος η να εκφραζομαι απο η ακομα και να ψηφιζω καποιο κομμα. Εχω καμια 10αρια χρονια να ψηφισω καποιο κομμα (Για να παπαγαλιζει κανεις κατι πρεπει να το ακουει πολλες φορες απο την κομματικη του προπαγανδα, τις ειδησεις, την εφημεριδα του, τον κομματικο ιστρουκτορα του, τον βουλευτη του μεχρι να το εμπεδωσει). Και ενα τελευταιο συμπερασμα που απταιται κομματων αλλα δεν ειναι καθολου πολιτικο, οποτε νομιζω οτι επιτρεπεται: Η αριστερη φαλαγγα την σημερον εχει χασει το χιουμορ της!