Δηλαδή, αν εγώ αύριο το πρωί, ξυπνήσω και μελετήσω, τι δεν κάνουν οι υπόλοιπες χώρες τη ΕΕ, την επόμενη μέρα μπορώ να ξεκινήσω διάφορα κινήματα, για το τι δεν πρέπει να κάνει η Ελλάδα. Μάλιστα αν δεν αποφασίσει γρήγορα η δικαιοσύνη, να ξεκινήσω την παράνομη δράση. Όπως κάποιος που του είπανε μη περάσεις το κόκκινο, αλλά επειδή εγώ βλέπω ότι στα 300μέτρα αριστερά και 300 μέτρα δεξιά, δεν περνάει κανένα αυτοκίνητο, να προπορευτώ με κόκκινο. Είμαι παράνομος, αλλα δίκαιος. Όταν όμως ο άλλος σκάσει επάνω μου με 260klm την ώρα. Θα πω εγώ, ότι στα 300 μέτρα, δεν έβλεπα αυτοκίνητο. Από που ξεφύτρωσε αυτός ? Άλλωστε ήταν παράνομος! Υπερέβει το ανώτατο όριο ταχύτητας.
Εσύ λες, γιατί δεν κυνηγάνε 200.000 οδηγούς κάθε μέρα. Γιατί προσωρινά, δεν υπάρχει λόγος να τους κυνηγήσουν, θα σου απαντήσω εγώ. Αναμένουνε τη δικαιοσύνη, μαζεύουνε στοιχεία και την κατάλληλη στιγμή ή θα ξεμπροστιαστούνε ή κάποιοι άλλοι θα ξεψιλιαστούνε.
Διότι στο Καπανδρίτι συγκεκριμένα, αποφάσισε η δικαιοσύνη, έφερε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα και δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθεί κάποιος. Δηλαδή, εσύ βλέπεις τη παρανομία ή την απονομή δικαιοσύνης, ως θαύμα ?
Θεωρείς ότι σε αυτό βοήθησε το Κίνημα ? ή απλά και μόνο οι καταγγελίες κάποιων ανθρώπων έφτασαν, δίχως να χρειαστεί κάτι παραπέρα, όπως πχ. η δράση κάποιου κινήματος, παράνομης ή μη ?
Η δικαιοσύνη βέβαια θα τον κυνηγήσει μέσω καταγγελιών. Πως μπορούμε να θεωρούμε συμμέτοχο το γενικό γραμματέα Υπουργείου Μεταφορών επειδή είναι μεγαλομέτοχος, στη παρανομία του εργολάβου ? Εφόσον υφίσταται η παρανομία. Για ποιο λόγο δεν έφυγαν τα διόδια ? Ξέρουμε ?
Μήπως ο γενικός Γραμματέας Υπουργείου Δικαιοσύνης, είναι φίλος του γενικού Γραμματέα Υπουργείου μεταφορών ? Σας παρακαλώ, κυρία πρόεδρε!Ενίσταμαι!
Και εγώ τους πληρώνω κανονικά και με το παραπάνω. Θέλω να βρίσκει τόπο το ξεζούμισμά μου, παρόλο που δεν το έχω απαιτήσει, αλλά αν το απαιτούσα, θα το απαιτούσα νόμιμα. Θεσσαλονίκη, μπορείς να πας με ποδήλατο, αλλά δεν θέλεις. Επίσης στη Θεσσαλονίκη, μπορείς να πας πληρώνοντας διόδια, αλλά πάλι δεν θέλεις. Υπάρχουν όμως κάποιοι, που όντως δεν μπορούν να πάνε θεσσαλονίκη με ποδήλατο, που όντως δεν μπορούν να πάνε Θεσσαλονίκη, πού όντως δεν μπορούν να πληρώσουν διόδια, ακόμη και αν ήθελαν κάτι από όλα αυτά, γιατί δεν μπορούν να ικανοποιήσουν ούτε τις βασικές τους ανάγκες.
Ασχοληθείτε με αυτούς που χάνουν κάθε στιγμή τη ζωή τους και μετά ασχολείστε και με αυτούς που χάνουν κάθε στιγμή από την τσέπη τους. Μα τι σχέση έχει αυτό με το θέμα μας?? Μα αφού εσείς ζητάτε να απολυθεί κόσμος, για να γίνει η δική σας και η δική τους ζωή καλύτερη. Άλλωστε ήδη έχετε κανονίσει, να τους παρέχετε την απαραίτητη φροντίδα, μόλις απολυθούν από τις άθλιες συνθήκες, στις οποίες τους τραβήξανε από το αυτί, για να δουλέψουν. Σκέψου πόσο μεγάλη ανάγκη έχουνε,, για να δουλεύουνε υπό αυτές τις άθλιες συνθήκες, περιμένοντας εσάς να τους σώσετε. Σκέφτεσαι να μείνουν αυτοί οι άνθρωποι στο δρόμο ? Όχι βέβαια δεν το σκέφτεσαι, γιατί δεν έχεις τις ανάγκες τους. Γι΄αυτό άλλωστε, εσύ δεν έκανες κίνημα απέναντι στον εργοδότη σου, που δεν σου πληρώνει τα έξοδα για ΜΜΜ και διόδια, από και προς στη δουλειά σου και δέχτηκες έτσι ελαφρά, να σε εκμεταλλεύεται (ούτε καν εκμετάλλευση), αλλά δεν ανέχεσαι με τίποτα να εκμεταλλεύονται άλλοι εργοδότες τους υπαλλήλους τους και η λύση σε αυτό είναι η απόλυσή τους.