G.K. δεν εχω endorsement απλα περνω ποσοτητες οποτε...

Απο θεμα ποιοτητας ειναι πολυ προσεγμενα, τωρα συγκριση δεν ξερω με ποιον θα μπορουσα να κανω...
Rosstrobon, με τον Engl Screamer το treble booster θα ειναι ολοκαυτωμα!

Εχει ηδη πολλα πριμα, δεν νομιζω να σου ειναι απαραιτητο. Ενα καθαρο booster για τα σολο ισως να ηταν πιο χρησιμο. phaser προσωπικα δεν χρησιμοποιω σχεδον ποτε, ειδικα στην κιθαρα, μονο στο μπασο και εκει πολυ σπανια. Δεν ειναι το στανταρ εφε δηλαδη. Τωρα αφου απο ντραιβ και ντιστορσιον σε ικανοποιει ο Ενγκλ ισως θα μπορουσες να παρεις ενα φαζ που ειναι τελειως διαφορετικο ηχητικα και το χρησιμοποιει/ουσε πολυ κοσμος, σε πολλα κομματια και για ολη την διαρκεια του κομματιου πολλες φορες, απο τον Χεντριξ μεχρι τους Muse.
Το να boostαρεις με παραπανω gain το ηδη υπαρχων του ενισχυτη δεν νομιζω ουτε εγω οτι ειναι καλη ιδεα, χαμος θα γινει, το πιο καλο ειναι να παρεις ενα βινταζ πεταλακι drive για blues οπως ειπες, και ενα high-gain overdrive/distortion για μεταλ, οπως ειπες παλι (ΑΝ ομως δεις οτι εσενα προσωπικα ο ενισχυτης δεν σε καλυπτει σε αυτα, ασχετα με το τι λεει ο κοσμος).
Delay στανταρ, και εμενα ειναι απο τα πιο αγαπημενα και πολυχρησιμοποιημενα μου εφε, εχω ενα Wasabi & λεω να παρω ΚΑΙ κατι ακομα διαφορετικο. Και το γουα επισης, αλλα εκει κοιτα να παρεις κατι καλο που θα σε ικανοποιει για χρονια και δεν θα καταστρεφει τον τονο σου.
Υπαρχουν πολλοι ακομα τυποι εφε, οπως και συνδιασμοι και πειραματισμοι, ειδικα τα τελευταια 2-3 χρονια εχει ξεφυγει η κατασταση! Ξεκινα λοιπον απο καπου και αρχισε να χτιζεις απο εκει, κοιτωντας ομως παντα πρωτα τις αναγκες σου, δηλαδη κοιτα να χρειαζεσαι πρωτα κατι, τι ακριβως ειναι αυτο και με ποιους τροπους μπορει να γινει, και μετα αρχισε να βλεπεις διαφορετικες λυσεις απο καθε εταιρεια.