Φίλτατε G.K. Παρερμήνευσες το χιούμορ με την ειρωνεία. Να ειρωνευτώ ποιόν και γιατί.
Αν είναι έτσι, εσύ με εκφράσεις του στυλ
"Αν αυτες οι κιθαρες κανουν 120 ευρω σε παρακαλω φυλαξε μου δυο...Δεν ηθελα να βαλω στη λιστα και καμια Suhr Pro Series γιατι εκει νομιζω παμε λιιιιγο πιο πανω απο τα 120 ευρω..." είσαι αν όχι το ίδιο αλλά και περισσότερο είρωνας από μένα. Οπότε παρακαλώ πολύ ευγενικά, οι χαρακτηρισμοί να λείπουν. Εγώ δεν χαρακτήρισα κανέναν. (ξέρω, ξέρω, τώρα θα μου απαντήσεις ότι δεν με είπες "είρωνα" αλλά ότι έχω "ειρωνικό στυλ" και θα πρέπει μετά να απαντήσω και μετά πάλι εσύ και μετά πάλι εγώ........πφφφ κούραση)
Εδώ έχουμε αναφορά στο κλασσικό λογοπαίγνιο που μαθαίναμε στο γυμνάσιο:
-Ο Αστυνόμος είναι όργανο
-Το μπουζούκι είναι όργανο
-Άρα ο αστυνόμος είναι μπουζούκι.
Κάποιοι μάλλον με θεώρησαν οπαδό αυτής της νοοτροπίας. Κάνουν λάθος. Δεν είπα ότι όλες οι κιθάρες (ή και τα ... μπάσα όπως κάποιος παρέθεσε, λες και κάποιος καταλαβαίνει διαφορές στον ήχο από μπάσο σε μπάσο....ωχ τι πόλεμο αρχίζω τώρα

<- χαμόγελο=χιούμορ )
που είναι φτιαγμένες από basswood είναι φτηνές κιθάρες. Απλά είπα ότι οι φθηνές κιθάρες (στην πλειονότητά τους) είναι φτιαγμένες από basswood. Αν δεν γίνεται αντιληπτή η διαφορά της λογικής, τι να κάνω. Ήρθα σ'αυτό το φόρουμ για να γράφω και να διαβάζω περι μουσικής όχι για να εμφυτεύσω λογική σκέψη.
Μου παραθέτεις φίλτατε G.K. κιθάρες που (πάντα κατα την προσωπική μου άποψη...είπαμε) είναι κιθάρες προσανατολισμένες σε παραμόρφωση και εφέ. ΠΡΟΣΟΧΗ δεν εννοώ ότι αυτό είναι κάτι κακό. Απλά αυτός είναι ο προσανατολισμός τους. Δεν θα πάρει κάποιος μια Jem για να παίξει John Lee Hooker. Θα παίζει τις ίδιες νότες αλλά αυτό δεν θα είναι Blues. Θέλω να πω πως απλά βασίζονται ελάχιστα, αν όχι καθόλου, στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ξύλου τους ή της κατασκευής τους. Με τους ίδιους μαγνήτες και με τα ίδια πεταλάκια-ενιχυτές νομίζω καμιά από αυτές δεν θα είχε διαφορετικό ήχο από αυτήν

Αυτό που προσπαθώ να περάσω (ο καϋμένος...σνιφ) είναι η λογική του
"Εφόσον θα δώσεις το Χ ποσό δώστο να πάρεις ότι καλύτερο για τα λεφτά σου. Πάρε κάτι επώνυμο και δοκιμασμένο και με καλά χαρακτηριστικά και όχι κάτι άγνωστο (για μένα τον άσχετο τουλάχιστον) που αποτελείται από ότι φθηνότερο υπάρχει. "Φυσικά μπορεί να πει "Θα την πάρω γιατί είναι φτιαγμένη με το ίδιο ξύλο που είναι και η Jem"... Οπότε πάσο. Λογικότατο......................
...
Μου έκανε πάντως εντύπωση η επίθεση εναντίον μου. Λες και προσπαθούσα να περάσω "καινά Δαιμόνια" ή έλεγα κάτι αιρετικό ή τα παίρνω από την Epiphone....
τσ τσ τσ....
Εφόσον λοιπόν κάνω όπως φαίνεται "κακό" λέγοντας την άποψή μου (ντροπή μου, ποιος νομίζω ότι είμαι?!?!), με "βάζω στην θέση μου" λοιπόν, την καταπίνω (την άποψή μου that is) και σας αφήνω να κατευθείνετε εσείς, καλύτερα από μένα όπως είναι φανερό τον φίλτατο νεανία στο να κάνει την πιο συμφέρουσα αγορά. Best of luck από μένα.
Alex_Under over and out!