Δεν καταλαβαινω την επιμονη σας να με πεισετε για κατι που δεν συμφωνω. Για σας μπορει να μην ειναι σοβαρα επιχειρηματα, για μενα ειναι. Απλα ενα οργανο που ειναι ετσι οπως αυτες δεν θα με κανει να θελω να παιξω. Οταν δινεις επιλογη στον πελατη να παρει οτι θελει, δεν υπαρχει προβλημα, αλλα οταν του πετας μονο 5-6 solid χρωματα σε αυτες τις τιμες, εμενα δεν μου γεμιζει το ματι. Μπορει να ναι καλες κιθαρες, να χουν καλο playability, αλλα εμενα προσωπικα δεν θα με κανουν να θελω να παιξω. Για μενα η εμφανιση ειναι εξισου σημαντικη με το playability. Αλλος τα tops τα λεει κομοδινα, εγω λεω αυτες με solid χρωματα κουβαδακια παραλιας γιατι μου θυμιζουν κιθαρες τυπου guitar hero (πλαστικες). Δεν λεω οτι ετσι ειναι, αλλα εγω τουλαχιστον, θελω να βλεπω το ξυλο, ποσα κομματια ειναι αυτο, πως ειναι οι ενωσεις, τα νερα, τις σκιες, τα βερνικια κτλ.
Και δεν λεω οτι οι τεχνικοι της PRS δεν εχουν πειρα με FR και αρα δεν θα ναι καλες κιθαρες. Απλα λεω οτι προτιμω... τον Λουμιδη στους καφεδες.
Εξαλλου δεν κυρηττω τπτ, δικες μου προσωπικες αποψεις ειναι αυτες, δεν ζηταω απο κανεναν να τις ενστερνιστει. Αν δεν θεωρειτε σοβαρα τα επιχειρηματα μου, ειστε ελευθεροι να εχετε τα δικα σας, δεν προσπαθω να σας πεισω οτι ειμαι σωστος, απλα εξηγω γιατι ΕΜΕΝΑ δεν μου γεμιζει το ματι σαν κινηση. Αν οι τιμες ηταν φτηνοτερες απο αυτες που παρουσιαζονται στο site, θα ειχα αλλη αποψη, αλλα ετσι οπως ειναι sry, αλλα εγω προσωπικα θα προτιμησω να τα ακουμησω αλλου κι ας μου κανει μετα επαγγελματικο setup ενας καλος μαστορας μετα την αγορα στο πρωτο service...