Αποστολέας Θέμα: Απορία για Laney prism p20..  (Αναγνώστηκε 2553 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος haris_p

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
Απορία για Laney prism p20..
« στις: 13/02/10, 16:42 »
Καλησπέρα σε όλους!
Πρόκειται να ξεκινήσω να μαθαίνω ηλ.κιθάρα (θα μου δανείσουν αρχικά μια aquarius (?) δεν την έχω ξανακουσει αλλα απλά θα ξεκινήσω με αυτήν)
Έχω διαβάσει πολλές συζητήσεις του kithara και έχω μία γενική ιδέα..αν και άπειρος στο θέμα "κιθάρα".
Προσανατολίζομαι στην αγορά ενός modeling ενισχυτή μιας και είμαι καινούργιος και θα μου δώσει πιστεύω μια καλή γεύση από προσομοιώσεις..
Πιο συγκεκριμένα έχω -σχεδόν- αποφασίσει να αγοράσω τον Laney Prism P-20.
Ο συγκεκριμένος ενισχυτής έχει καθαρό "καθαρό" κανάλι ή είναι προσομοίωση καθαρού? Και αν είναι προσομοίωση έχει τόση σημασία? Επηρεάζει τον τελικό καθαρό ήχο της κιθάρας τόσο πολύ?
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!

Χάρης Π.

Αποσυνδεδεμένος Απόλλων

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Μονίμως προβληματικός...
    • Προφίλ
Απ: Απορία για Laney prism p20..
« Απάντηση #1 στις: 13/02/10, 17:55 »
Δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα τι ρωτάς και για ποιό λόγο... αλλά στον Laney Prism, όπως και σε όλους σχεδόν τους modelling ενισχυτές, δεν υπάρχει "καθαρό" κανάλι με την κλασσική έννοια όπως σε έναν παραδοσιακό ενισχυτή. Υπάρχουν μόνο προσομοιώσεις ενισχυτών, περισσότερο ή λιγότερο καθαρές. Στις πιο καθαρές προσομοιώσεις θα πάρεις έναν καθαρό ήχο. Κοίταξε στο youtube ή στην ιστοσελίδα της Laney όπου υπάρχει ένα επίσημο demo του Prism.
Διψάς και δεν το ξέρεις...

Αποσυνδεδεμένος haris_p

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: 13/02/10, 22:49 »
Όπως και να έχει μου έλυσες την απορία, απλώς μέχρι τώρα είχα την εντύπωση πως οι modelling έχουν ένα καθαρό κανάλι (όχι προσομοίωση καθαρού-βασικά αυτό δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό-)και όλες τις προσομοιώσεις .
Anyway δεν νομίζω να καταλάβω την διαφορά ,ειδικά τώρα στην αρχή. Αυτόν μάλλον θα πάρω τλκ.
Ευχαριστώ!!

Αποσυνδεδεμένος haris_p

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: 21/02/10, 20:07 »
Επανερχομαι με μία ακόμη απορία..(και για να μην ανοιγω νέο θέμα..)

Laney prism p20 ή Peavey Vypyr 15 ? Ποιος θεωρείται πιο αξιοπιστος?

Αποσυνδεδεμένος haris_p

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: 24/02/10, 19:54 »
anybody ??? :-\