Α ρε Αρη...εχω μιλησει τοσες πολλες φορες πως θα μπορουσαμε να ελεγξουμε το συστημα που μας κυβερνα ( απο την εποχη που ο inthewoods ηταν εδω και καναμε τρομερες συζητησεις ) και τοσες φορες κανεις τα στραβα ματια. Πραγματικα κουραστηκα σε αυτο το θεμα, γιατι ( οπως παντα ) απλως οι παρωπιδες σας ειναι παρα πολυ μεγαλες για να δειτε τις προτασεις κι αλλων ανθρωπων.
Ο Γλεζος ηταν εκει γιατι ειναι ανθρωπος με ιδεολογια και προσωπικη οντοτητα ( κι οχι μαζοποιημενη θεληση οπως κατι νεολαιες.. )! Αντιθετως ο ΣΥΡΙΖΑ πολλες φορες χρησιμοποιει την παρουσια του για να κερδισει τις εντυπωσεις, χωρις να εχει προσπαθησει γι'αυτες. Κλασσικες σκηνες της ελληνικης πολιτικης σκηνης προφανως.
Αυτο περι νομιμομοποιησης, δικαιοσυνης και κοινωνιας ειναι απλως ορολογιες που προσπαθουν να δικαιολογησουν γιατι υπαρχει στο μυαλο σου το δικαιωμα της βιας. Παιζουμε με ορους γιατι χασαμε τη μεγαλη εικονα, που ειναι η βια και μονο η βια! Απ'οπου κι αν ερχεται, κι οπου κι αν καταληγει!
Εαν εσυ θελεις να διαφοροποιεις τη βια αναλογα με το ποιος τη παραγει και βεβαια ποσο εννομος ειναι, καλως...Εγω βλεπω το αποτελεσμα, που απλως ειναι μια οδομαχια, ενα κατεστραμενο κτιριο κι αρκετοι τραυματιες ( συνηθως απο τη πλευρα των διαδηλωτων που δεν εχουν και τα μεσα να αντιμετωπισουν τη κρατικη βια ). Τοσο απλα ειναι τα πραγματα.
Εξαλλου με εξαιρεση 2-3 γεγονοτα, οσο κι αν επιμειναν τα καναλια για να κανουν ντορο, η πορεια των εργατων ( ανεξαρτητου παραταξεως ) ηταν μια ειρηνικη πορεια!
Οκ, εφοσον εισαι ο Πεφωτισμενος, τοτε δεν εχω κανενα λογο παρα απο το να αποχωρησω απο τη συζητηση πριν γινει flames. Ειμαστε και οι 2 αρκετα ξεροκεφαλοι για να το πετυχουμε αυτο.
....τουλαχιστον ξερω πως με τη βια δε καταφερατε τιποτα τοοοσα χρονια...και χαιρομαι που το δεδομενο αυτο υπαρχει..οτιδηποτε ακραιο σε μια κοινωνια, περιθωριοποιειται απο μονο του.

keep up the good work.
Θα παρακολουθω το θεμα, ελπιζοντας να μη ξεφυγει σε κλασσικες ατακες που θα το οδηγησουν ( αν οχι ολο, σιγουρα τα επιμαχα κομματια ) στον Καδο.