Ποιά επιχειρήματα "μπάζουν", φίλε shred@; Ο Βραζίλης δεν σχολίασε καθόλου αν υπάρχουν ή όχι κλίκες, γλύφτες ή οτιδήποτε άλλο, αλλά τον τρόπο με τον οποίο εκφράστηκαν κάποια πράγματα στην παρούσα συζήτηση από πλευράς του Narcsoul. Και σε τελική ανάλυση, τι σημασία έχει αν υπάρχουν κλίκες (που υπάρχουν) και γλύφτες (που επίσης υπάρχουν) εδώ μέσα; Ξέρεις εσύ κάπου όπου δεν υπάρχουν όλα αυτά; Εκτός αν αυτό που ενοχλεί κάποιους είναι ότι δεν είναι κι οι ίδιοι μέλη της όποιας κλίκας. Γιατί η δική μου γνώμη είναι ότι αν οι κλίκες και οι γλύφτες είναι φαινόμενα που δεν συμφωνούν με την προσωπικότητα και την ιδιοσυγκρασία σου, απλά δεν ασχολείσαι μαζί τους. Και αν εδώ μέσα υπάρχουν δείγματα τέτοιας συμπεριφοράς από άτομα που ανήκουν σε μια παρέα ("κλίκα" αν θέλεις) και οι οποίοι αλληλογλύφονται, εγώ απλά θα ήμουν ευχαριστημένος που δεν έχω καμία σχέση με αυτούς αντί να επιζητώ παρόμοια αντιμετώπιση για το άτομό μου.
Όσο για τα περί χούντας, έχουν καταντήσει πλέον γραφικά. Όποιος διαφωνεί με κάτι και δεν έχει ένα σοβαρό επιχείρημα, αρχίζει αμέσως τις κατηγορίες για φίμωση της ελευθερίας του λόγου, χουντική συμπεριφορά και άλλα πολλά εμπριμέ. Μόνο που η δημοκρατία απαιτεί και έμπειρους πολίτες, ικανούς να την εκτιμήσουν και να την προστατέψουν, όχι κακομαθημένα παιδάκια που δεν έχουν μάθει ποτέ να κάνουν διάλογο. Και φυσικά υπάρχει πάντα το αναφαίρετο δικαίωμά σου να μη συχνάζεις σε ένα χώρο που επικρατεί "χούντα", το οποία μπορείς άνετα να εξασκήσεις όποτε θέλεις...