Aνδριανε τι να πω,με εφτιαξες παλι.Μετα την βοηθεια σου για την επιλογη του Screamer παλι με βοηθας πολυ

Λοιπον απο αυτο που ακουσα,αναφερομαι στο 2λεπτο βιντεακι καταρχας,απο αυτο που ακουσα λοιπον μου αρεσε παρα πολυ το εν λογω πεταλι.Φοβερος ηχος και μοιαζει υπερβολικα πολυ σε αυτον του Gilmour.Μαλλον με το mod που εκανες θα ειναι ακομα καλυτερο αλλα και ετσι ειναι φοβερο.Το προβλημα ειναι η κατασκευη και η συναρμολογιση του.Δεν εχω ξαναεπιχειρησει κατι τετοιο ποτε ξανα.Οχι μονο με πεταλι αλλα γενικοτερα με συσκευη με κυκλωματα και συνδεσεις.Ειναι μια πολυ ωραια εμπειρια σιγουρα και αμα εχεις φαντασια και πιανουν τα χερια σου μπορεις και με ενα βαψιμο να το κανεις και ωραιο.Αλλα δυστυχως δεν εχω και πολυ υπομονη και εμπειρια για κατι τετοιο οπως ειπα και δεν ξερω αν θα πετυχει το αποτελεσμα...Βλεπωντας την φωτο που εχει η εταιρια με τα κυκλωματα και τα καλωδια τρομαζω απο το πληθος των εξρτηματων...

Να ξεκαθαρισω ομως οτι στην παρουσα στιγμη καλουμαι να παιξω απο Floyd το Another Brick in the Wall 2 και το Comfortably Numb.Βεβαια εχουμε σκοπο να βγαλουμε και αλλα απο τους Floyd στο μελλον με το συγκροτημα...
Εκτος απο αυτο θα χρειαστω μαλλον γενικοτερα ενα fuzz.Παιζουμε και Clapton και απο οσο ακουω μαλλον χρησιμοποιει fuzz ο Clapton.Πχ στο Sunshine of your love.Στο Gallagher δεν ξερω αν θα χρειαστω...Τι λες?Εχεις να προτεινεις κατι?
Για το Red Muck ή για το Big Muff της EHX εχεις αποψη ή κανεις αλλος αν εχει αποψη?
Πιστευω πως με τον Engl Screamer εχω μεγαλη καλυψη σε αυτα που παιζω...
Οπως καταλαβαινεις ψαχνομαι γενικοτερα για fuzz και fuzz-distortion...Η οποιαδηποτε συμβουλη ή προταση θα ηταν αρκετα χρησιμη