Kαλημέρες! Όχι θράσος φίλε μου! Θάρρος είναι

Έφτιαξες τα κομμάτια σου, με τον τρόπο σου και εκτέθηκες!
Επειδή φίλε μου δεν ακούω πολύ μουσική! Ιδιαίτερα σε αυτό το στυλ που τραγουδάς, όχι ότι δεν μου αρέσει αυτό το στυλ...Δεν μπορώ να ξέρω αν μοιάζουν κάπου άλλου, είτε στιχουργικά είτε μελωδικά! Πολύ θα ήθελα βέβαια κάπου εδώ να ποστάρεις και τους στίχους των τραγουδιών σου, γιατί τουλάχιστον εγώ, δεν μπορώ να τους ξεχωρίσω όλους, ώστε να μπορώ να βγάλω όλο το νόημα του τραγουδιού!
Η δική μου άποψη, είναι ότι έχεις ωραία χροιά στη φωνή γι αυτά τα τραγούδια, τραγουδάς πετυχημένα τον αγγλικό στίχο, η προφορά και το στυλ είναι αρκετά καλή, αν και ίσως μπορείς να την κάνεις ακόμα πιο ξενική, βέβαια ίσως κάτι τέτοιο να χαλάει την αυθεντικότητα σου, η κιθαρούλα σου, απλή και ρυθμική, πολύ καθαρή εγγραφή, ίσως αν το προσπαθούσες αρκετά παραπάνω, να μπορούσες να το πλουτίσεις με περισσότερη μελωδία μπροστά από τα ακκόρντα σου, αν και κάτι τέτοιο θα ήθελε κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου.
Και τα δύο τραγούδια, μου αρέσανε, με περισσότερη προτίμηση στο πρώτο όμως! Ακουγότανε πιο συγκροτημένο και δομημένο σε σχέση με το δεύτερο, αλλά και συναισθηματικά πιο άρτιο. Πάρα πολύ καλός! Έαν το πας ένα βήμα παραπέρα, θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα! Εξέλιξέ το!
Πέραν των παραπάνω, είμαι φαν, του μια κιθάρα και μια φωνή, απλά και όμορφα πράματα!!
Ιδιαίτερα, για το πρωινό μου ξύπνημα, ήτανε μια χαλαρή μελωδία παρέας! Να είσαι καλά!