Αποστολέας Θέμα: Ήρθε το ΔΝΤ...  (Αναγνώστηκε 587343 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Eagle Of Kamelot

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Set the flag and carry on, carry on into unknown
    • Προφίλ
Απ: Ήρθε το ΔΝΤ...
« Απάντηση #1875 στις: 03/08/11, 02:42 »
Τι γινεται στην πλατεια των μη κατευθυνομενων αυθορμητα διαμαρτυρομενων ανθρωπων? Ολοι μαζι ξαφνικα και αυθορμητως ικανοποιηθηκαν σε ολα τα διαφορετικα επιπεδα διαμαρτυριας που ο καθενας ειχε και γυρισαν σπιτι τους?
Πες μας τουλαχιστον την επαγγελματικη σου ιδιοτητα ωστε να αποκτησει ενα νοημα η συζητηση που θα ακολουθησει ;D

Μαλλον προκειται περι Commando(g).

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #1876 στις: 03/08/11, 15:09 »
Τι γινεται στην πλατεια των μη κατευθυνομενων αυθορμητα διαμαρτυρομενων ανθρωπων? Ολοι μαζι ξαφνικα και αυθορμητως ικανοποιηθηκαν σε ολα τα διαφορετικα επιπεδα διαμαρτυριας που ο καθενας ειχε και γυρισαν σπιτι τους?
4 ποστ πιο πάνω να διάβαζες δεν θα χρειαζόταν να ρωτήσεις.
« Τελευταία τροποποίηση: 03/08/11, 15:15 από YmiRLinG »
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος Johnie Darko

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Up in smoke...
    • Προφίλ
People say that tone is in the fingers...
and people also say that Les Pauls have more tone...
Les Pauls must therefore have more fingers...

Αποσυνδεδεμένος monoxeiras

• Θαμώνας
  • Αγαπα με αληθινα και θα σε δανειζω
    • Προφίλ
« Απάντηση #1878 στις: 19/08/11, 16:35 »
Πες μας τουλαχιστον την επαγγελματικη σου ιδιοτητα ωστε να αποκτησει ενα νοημα η συζητηση που θα ακολουθησει ;D

Λογικα, η ανταποκριση θα επρεπε να αναφερει τα ιδια για την κατασταση στην πλατεια ανεξαρτητα απο την επαγγελματικη μου ιδιοτητα, αλλα μπορω να βοηθησω δινοντας τρεις (3) εναλλακτικες επαγγελματικης μου ιδιοτητας και με οποια σε βολευει κανεις την ανταποκριση σου

1) PhD κοινωνικων επιστημων, δημοσιος υπαλληλος, σταθερη δουλεια γραφειου, aircondition, καφεδακι απο τον μπουφετζη καθε πρωι οπως τον πινω.
2) Οξυγονοκολλητης ασετιλινης, κολλαω αραια και που κανα βαρεο.
3) Αθλητης, γυμναστης, χορευτης σε μπαλετο επιθεωρησεων, μοντελο για αντρικους καταλογους
4) Ιδιοκτητης μιας καφετεριουλας, επαρχια, αλβανιτσα σερβιτορα, ιντερνετ ολη μερα
« Τελευταία τροποποίηση: 19/08/11, 16:52 από monoxeiras »
Αλλαζουμε τον κοσμο, παιζουμε μονο με Gibson.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Up in smoke...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1879 στις: 06/09/11, 22:35 »
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231127119

Τωρα θα γινουμε και συμμαχοι του Ισραηλ (που ελεγχει ΗΠΑ) για να γινουμε μαζι του οι τραμπουκοι της περιοχης με τις ευχες των ΗΠΑ και ταυτοχρονα να διαλυσουμε φιλικες σχεσεις δεκαετιων σχεδον με ολο τον υπολοιπο Αραβικο κοσμο (για να μην αναφερω την επιδεινωση των σχεσεων μας με την γειτονα Τουρκια).
Ρε λετε να ετοιμαζουν κανα ωραιο τρομοκρατικο χτυπημα απο Αλ-Καιντα (και καλα) στην Ελλαδα για να ενισχυθει το "σοκ και δεος" στον λαο;
Θα ηταν πολυ βολικο ετσι δεν ειναι; Η Ελλαδα πλεον συμμαχος του Ισραηλ, αρα εχθρος του Αραβικου κοσμου (και οχι μονο) γινεται στοχος αλα 11/9 (δουλιτσα εκ των εσω) και αντε γεια "δημοκρατια".
Αλλα τι να κανουμε; Ειναι πολλα τα λεφτα βλεπεις απο τους υδρογονανθρακες που θελουν οι Αμερικανοι για να συντηρουν τους πολεμους τους και εδω ο λαος τολμαει και γκρινιαζει...

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1880 στις: 06/09/11, 22:49 »
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231127119

Τωρα θα γινουμε και συμμαχοι του Ισραηλ (που ελεγχει ΗΠΑ) για να γινουμε μαζι του οι τραμπουκοι της περιοχης με τις ευχες των ΗΠΑ και ταυτοχρονα να διαλυσουμε φιλικες σχεσεις δεκαετιων σχεδον με ολο τον υπολοιπο Αραβικο κοσμο (για να μην αναφερω την επιδεινωση των σχεσεων μας με την γειτονα Τουρκια).
Ρε λετε να ετοιμαζουν κανα ωραιο τρομοκρατικο χτυπημα απο Αλ-Καιντα (και καλα) στην Ελλαδα για να ενισχυθει το "σοκ και δεος" στον λαο;
Θα ηταν πολυ βολικο ετσι δεν ειναι; Η Ελλαδα πλεον συμμαχος του Ισραηλ, αρα εχθρος του Αραβικου κοσμου (και οχι μονο) γινεται στοχος αλα 11/9 (δουλιτσα εκ των εσω) και αντε γεια "δημοκρατια".
Αλλα τι να κανουμε; Ειναι πολλα τα λεφτα βλεπεις απο τους υδρογονανθρακες που θελουν οι Αμερικανοι για να συντηρουν τους πολεμους τους και εδω ο λαος τολμαει και γκρινιαζει...

?

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Up in smoke...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1881 στις: 06/09/11, 22:54 »
Το διαβασες ή απλα το ανοιξες;

Το πολιτικό μήνυμα που έστειλα στη ισραηλινή κυβέρνηση και στους   συναδέλφους μου υπουργούς που συναντήθηκα, είναι ότι η Ελλάδα και το   Ισραήλ μπορούμε να εργαστούμε από κοινού στη διαμόρφωση μιας στρατηγικής   σχέσης που θα βοηθήσει στη σταθερότητα και την ασφάλεια της ευρύτερης   περιοχής. Μπορούμε να αποτελέσουμε δυο αξιόπιστους και σταθερούς πυλώνες   για την ασφάλεια και τη σταθερότητα της ευρύτερης περιοχής και είναι   σημαντικό αυτό σε μια περίοδο μεγάλων ανακατατάξεων και ανατροπών».

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1882 στις: 07/09/11, 08:02 »
Το διαβασες ή απλα το ανοιξες;

Το πολιτικό μήνυμα που έστειλα στη ισραηλινή κυβέρνηση και στους   συναδέλφους μου υπουργούς που συναντήθηκα, είναι ότι η Ελλάδα και το   Ισραήλ μπορούμε να εργαστούμε από κοινού στη διαμόρφωση μιας στρατηγικής   σχέσης που θα βοηθήσει στη σταθερότητα και την ασφάλεια της ευρύτερης   περιοχής. Μπορούμε να αποτελέσουμε δυο αξιόπιστους και σταθερούς πυλώνες   για την ασφάλεια και τη σταθερότητα της ευρύτερης περιοχής και είναι   σημαντικό αυτό σε μια περίοδο μεγάλων ανακατατάξεων και ανατροπών».

Δεν καταλαβα τη σχεση με το ΔΝΤ (παντως πολλες φορες ουτε και των δικων μου των γραπτων τη σχεση με τα θεματα καταλαβαινω)
« Τελευταία τροποποίηση: 07/09/11, 08:04 από monoxeiras »

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Up in smoke...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1883 στις: 07/09/11, 09:09 »
Eχει σχεση ρε monoxeira, γιατι εδω ο λαος ακομα "αντιστεκεται", ετοιμαζονται διαδηλωσεις, πλησιαζει η ΔΕΘ, οι αγανακτισμενοι φαινεται οτι ειναι ετοιμοι να επιστρεψουν, ενω ταυτοχρονα ειναι πλεον ολοφανερο οτι τα "φαρμακα" που δινουν τροϊκες και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις, οχι μονο δεν γιατρευουν τον ασθενη, αλλα τον οδηγουν στον θανατο με μαθηματικη ακριβεια.
Με φοβιζει λοιπον η γενικοτερη αποσταθεροποιηση της περιοχης, οπως και η ξαφνικη "αδελφοσυνη" με το Ισραηλ και οι περιεργες δηλωσεις στελεχων της κυβερνησης (οπως αυτη που παρεθεσα).
Δεν ειναι η πρωτη, ουτε η τελευταια φορα που αν τα βρουν δυσκολα και δεν μπορουν να περασουν αυτα που θελουν "με το καλο", να το κανουν με αλλους τροπους που εχουν αποδειχτει δυστυχως επιτυχεις. Οι ΗΠΑ εν μια νυχτι, μετα την 11/9 ουσιαστικα σταματησε να εχει δημοκρατια (βλεπε patriot act) και εχει γινει η πιο αστυνομοκρατουμενη χωρα του κοσμου (μαζι με το Ισραηλ χεχε).
Δεν θα μου φαινοταν λοιπον καθολου περιεργο αν μαγειρευουν κατι για να πεισουν τον λαο να "συσπειρωθει" και να συμφωνησει σε ολες τις στερησεις ελευθεριας και δημοκρατιας που του εχουν απομεινει...
« Τελευταία τροποποίηση: 07/09/11, 09:11 από Johnie Darko »

Αποσυνδεδεμένος papous

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Έτσι να συμβιώνουμε, σαν τον σκύλο με τη γάτα...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1884 στις: 07/09/11, 10:48 »
Δεν θα μου φαινοταν λοιπον καθολου περιεργο αν μαγειρευουν κατι για να πεισουν τον λαο να "συσπειρωθει" και να συμφωνησει σε ολες τις στερησεις ελευθεριας και δημοκρατιας που του εχουν απομεινει...

Μη μασάς τζόνι, θυμήσου:

Στην πραγματικοτητα ομως κανεις δεν εχει εξουσια πανω σου αν εσυ δεν το δεχεσαι.

Άσχετα από αυτό, τι μας λες? Ότι αυτές οι ανακατατάξεις και οι ανασχηματισμοί αφορούν και αποβλέπουν στην στέρηση ελευθεριών στον κόσμο, δηλ στην Ελλάδα? Και στο Ιράκ περισσότερη ελευθερία και δημοκρατία έχουμε από πριν, και στην Λιβύη το ίδιο, και στην Αίγυπτο το ίδιο, και στην Συρία το ίδιο δρομολογείται.

Το σύστημα εκμετάλευσης και εξουσίας μέσω κατοχής των πόρων έχει αποδείξει ότι δρα καλύτερα σε ελευθέριες κοινωνίες. Οπότε μην ανυσηχείς, δεν θα στερηθεί ο λαός καμμιά ελευθερία! Για δημοκρατία χρειάζεται να το συζητήσουμε?

Απλά η αυτονομία ενέργειας και ο αποκλεισμός από τις ενεργειακές πηγές θα παίξει τον σημαντικότερο ρόλο στο μέλλον, όμοιο μ' αυτόν που είχε παίξει στον Β' Παγκόσμιο, οπότε καλύτερα να είσαι με το μέρος του νικητή σε τέτοιες συνθήκες. Βέβαια ένα παιχνίδι είναι, δεν μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος για την τελική έκβαση εκ προϊμίου.

Δεν σου φαίνεται περίεργο πως οι έμπειροι σ' αυτά τα θέματα Γερμανοί προσδοκούν επένδύσεις στον τομέα ενέργειας ύψους 24 δις (!!!) στην πτωχευμένη Ελλάδα? Ή ότι η Τουρκία διακόπτει τις διπλωματικές σχέσεις με το Ισραήλ Λόγω των επενδύσεών του στην Κύπρο? Ή ότι οι Κινέζικες εταιρείες εξωβελίζονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο από την Μεσόγειο?
Δεν στενοχωριέμαι για ότι έχασα αλλά για ότι θα μπορούσα να είχα κερδίσει. Αυτό που είχαμε το κουβαλάμε πάντα, αυτό που δεν κερδίσαμε το ονειρευόμαστε.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Up in smoke...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1885 στις: 07/09/11, 12:58 »
Καθολου περιεργο δεν μου φαινεται papou.
Θα ηθελα ομως οι συνεργασιες μας να γινοντουσαν με καποιους αλλους και οχι με αυτους που τους εχει αχτι σχεδον ολος ο πλανητης.
Γιατι για παραδειγμα να μην κανουμε συνεργασιες με Τουρκια και τον υπολοιπο Αραβικο κοσμο; Δεν θα ηταν πολυ πιο χρησιμο να εχουμε μια καλη συνεργασια με την Τουρκια ωστε να αποσυμφωρηθουν οι σχεσεις των 2 χωρων, πραγμα που θα βοηθουσε σημαντικα και τις 2 χωρες;
Αλλα τωρα λογω ΓΑΠ που στεκεται προσοχη στις εντολες που λαμβανει απο ΗΠΑ (αρα Ισραηλ), αντι να κοιταξει το καλο της Ελλαδας, κοιταει το καλο των Αμερικανων. Με τετοια μετωπα που ανοιγουμε, θα ειναι φυσικα και δικαιολογημενοι οι συνεχιζομενοι εξοπλισμοι, τους οποιους φανταζομαι οτι θα συνεχισουμε να πληρωνουμε δινοντας γη και υδωρ (λεγε με υδρογονανθρακες) στους Αμερικανους. Αλλα δεν πειραζει γιατι πλεον η Ελλαδα θα ειναι το καλο παιδι...
Οπως ειπες κι εσυ, ενα παιχνιδακι ειναι για την εκμεταλλευση και των τελευταιων σταγωνων πετρελαιου και αεριου. Το ποιος θα ειναι ο νικητης θα το δουμε. Να υπενθυμισω οτι το Ιραν σε λιγα χρονια (μηνες;) θα ειναι ετοιμο για την κατασκευη πυρηνικων οπλων και μεγαλυτερος εχθρος τους ειναι το Ισραηλ (για αυτο προωθουνται και ασπιδες αερο-προστασιας απο ΝΑΤΟ και ΗΠΑ).
Η Τουρκια βεβαια με την σειρα της παιζει το παιχνιδακι της:
Ειτε θα παρει τσαμπα πετρελαιο, ειτε θα δημιουργει διαρκως θερμα επεισοδια, οχι στο Ισραηλ βεβαιως, αλλα στα δικα μας χωρικα υδατα.
Το χρειαζεται εξαλλου και για εσωτερικη καταναλωση...
Τεσπα. οπως ειπες, ειδωμεν... Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου αυτο το ξαφνικο κολλητιλικι με το Ισραηλ και πολυ φοβαμαι οτι θα το πληρωσουμε στο μελλον, οταν θα την κοπανανε απο ταρατσες με ελικοπτερα πολιτικοι και οι φιλοι τους.
Οσο για την δημοκρατια pappou, ναι ειναι πραγματικα αστειο να μιλαμε για δημοκρατια, ελευθερια κτλ, απλα ημουν σαρκαστικος...
Τα μετρα που θελουν να περασουν, θα τα περασουν, απλα τωρα θα εχουν και εναν κρυμενο ασσο στο μανικι σε περιπτωση που ο λαος συνεχισει να αντιστεκεται ή αν κλιμακωσει τις κινητοποιησεις του (οταν θα ερθουν τα ξανα-μανα νεα μετρα και μειωσεις μισθων κτλ).
Οπως ειπα: Δογμα σοκ και δεος...

Αποσυνδεδεμένος papous

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1886 στις: 07/09/11, 13:25 »
Αλλα τωρα λογω ΓΑΠ που στεκεται προσοχη στις εντολες που λαμβανει απο ΗΠΑ (αρα Ισραηλ), αντι να κοιταξει το καλο της Ελλαδας,

Αν θέλομεν να ποιήσωμεν ένα ιστορικόν ανάλογον, και ο Ελ. Βενιζέλος στεκόταν προσοχή στις εντολές της Μ. Βρετανίας αλλά η ιστορική μνήμη τον ανέδειξε ως τον αρτιότερο ηγέτη στα χρονικά του Νεοελληνικού κράτους...

Επίσης στο Β' παγκόσμιο συνεργαστήκαμε με τους Αγγλογάλλους, δηλ αυτούς που τους είχε "άχτι" όλος ο κόσμος, αποικιοκράτες, εκμεταλευτές του κερατά κλπ. Ήταν προς το συμφέρον μας? Οι αναδυόμενες δυνάμεις κάνουν συνήθως το λάθος της υπερβολής, είναι μια ανθρώπινη αδυναμία την οποία είναι δύσκολο να αποφύγεις ιδίως όταν ενδόμυχα πιστεύεις στην έννοια του υποκειμενικού δικαίου.
Δεν στενοχωριέμαι για ότι έχασα αλλά για ότι θα μπορούσα να είχα κερδίσει. Αυτό που είχαμε το κουβαλάμε πάντα, αυτό που δεν κερδίσαμε το ονειρευόμαστε.

Αποσυνδεδεμένος Eagle Of Kamelot

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Set the flag and carry on, carry on into unknown
    • Προφίλ
« Απάντηση #1887 στις: 07/09/11, 13:27 »
Κι αν θελετε και μια αποψη ακομα, νομιζω τα χειροτερα οχι απλα δεν τα εχουμε δει ακομα, ουτε καν τα ψιλιαζομαστε.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Up in smoke...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1888 στις: 07/09/11, 13:40 »
Pappou δεν θεωρω οτι ποτε η Ελλαδα εκανε "σωστες" πραγματικα συμμαχιες και βεβαια δεν μπορουμε ποτε να μαθουμε τι θα γινοταν αν κατι απο οσα ανεφερες ειχε εξελιχθει διαφορετικα (πχ αν ειχαμε κανει αλλες συμμαχιες στο παρελθον).
Δεν μου αρεσει ομως να συνεργαζομαι με φασιστικα καθεστωτα και να γινομαι "πυλωνας σταθεροτητας" (τραμπουκος) απλα για να κονομανε καποιοι στις πλατες μου. Γιατι αν γινει μια στραβη, ο απλος κοσμακης θα την πληρωσει, οχι οι πολιτικοι, οχι οι πλουσιοι...

Eagle: Και πολυ καλα νομιζεις. Τα γλεντια ακομα δεν εχουν αρχισει...

Αποσυνδεδεμένος elrich

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Κιθαρομπούζουκο ολέ
    • Προφίλ
    • http://laikikithara.forumgreek.com
« Απάντηση #1889 στις: 07/09/11, 14:02 »
Εγώ πάλι πιστεύω ότι έστω και με διεθνείς κλωτσιές, σιγά σιγά θα ισιώσουμε τον στραβό μας γυαλό, στον οποίο πράα αρμενίζαμε μέχρι σήμερα και αυτό δεν μπορεί να είναι παρά καλό.
Το αν θα συνεχίσουμε να αρμενίζουμε στραβά μετά το αναγκαίο ίσιωμα εξαρτάται από το αν θα στείλουμε στο κράκεν τους παλιούς καπετανέους ή θα τους κάνουμε ένα λίφτινγκ και θα τους ξαναβάλουμε στο τιμόνι.
Πιστεύω επίσης ότι αρχίσαμε και βλέπουμε όχι φως, αλλά τον πάτο αυτής της ιστορίας και μένει να δούμε αν θα αναπηδήσουμε και θα σηκωθούμε ακουμπώντας τον ή θα συντριβούμε... και για να πάω την μεταφορά και παραπέρα, είναι σαν να κάνουμε touch n' go με βαρυφορτωμένο τουπόλεφ και πρωτάρη πιλότο.

Αποσυνδεδεμένος papous

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1890 στις: 07/09/11, 14:34 »
Pappou δεν θεωρω οτι ποτε η Ελλαδα εκανε "σωστες" πραγματικα συμμαχιες και βεβαια δεν μπορουμε ποτε να μαθουμε τι θα γινοταν αν κατι απο οσα ανεφερες ειχε εξελιχθει διαφορετικα (πχ αν ειχαμε κανει αλλες συμμαχιες στο παρελθον).

Σαφώς και δεν γνωρίζουμε αλλά μπορούμε να υποθέσουμε: Η Ελλάδα θα μπορούσε να είχε ταχθεί υπέρ των Ιταλλογερμανών να είχε λάβει μέρος στις μάχες στο Ρώσικο μέτωπο και ασφαλώς να είχε συμβάλει αποφασιστικά στην διάΛυση των Σοβιέτ και στην εγκαθίδρυση του Γ' ράιχ από το οποίο θα έπαιρνε τεράστια ανταλάγματα και λόγω της συμμετοχής της στην Αρία φυλή.

Διότι ως γνωστόν από την συμμετοχή της Ελλάδος εξαρτήθηκε η τελική έκβαση του Β' Παγκοσμίου πολέμου!  ;D

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Up in smoke...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1891 στις: 07/09/11, 15:07 »
χαχαχαχαχα

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1892 στις: 07/09/11, 15:43 »
Διότι ως γνωστόν από την συμμετοχή της Ελλάδος εξαρτήθηκε η τελική έκβαση του Β' Παγκοσμίου πολέμου!  ;D
Βαλε και οτι ολη η Γη ειναι κουφια απο δω κατω και εχει α) πετρελαιο β)λακερδα γ) ΕΛ δ) φυσικο αεριο ε) χρυσαφι και μπακιρι στ) ορυκτα και θα καταλαβεις τι εχει παιχτει. Οι δε Γερμανοι προφανως και θελουν την Ελλαδα για να παρουν ολη μας την φραπελια και τις πετρες ευδαιμονιας που εχουμε στα βραχιολακια ψυχικης ανατασης και ειναι μοναδικα στην Ευρωπη. Η δε ΜΟΝΑΔΙΚΗ στον κοσμο σαρδελα Καλονης οπως βολταρει μεταξυ τουρκικων παραλιων και Μυτιληνης, εκει χανει την γευση της (και αν ψαρευτει εκει ειναι τουρκικια και αγευστη) ενω 3 λεπτα μετα που φτανει Ελλαδα ξαναγινεται ευγευστη. Για το λογο αυτο θελουν να μας κατακτησουν οι Τουρκοι να τις ψαρευουν εδω να τρωνε ευγευστα ψαρια. Πακτωλος ελληνικων δραχμων εποχης τσοβολα, θηβαικων οβολων, λακεδαιμονιων ταλαντων ειναι ετοιμα με ενα μας νευμα να πεσουν στην αγορα ανατρεποντας διεθνεις ισορροπιες, καταστεφοντας κινεζους και ασιατες και κατακρυμνιζοντας την χρεωκοπημενη Αμερικη. Φυσικο ειναι ολοι αυτοι να μη μας καλοβλεπουν.
« Τελευταία τροποποίηση: 07/09/11, 15:51 από monoxeiras »

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Up in smoke...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1893 στις: 07/09/11, 15:47 »
Χμμμ, για το οτι η γη ειναι κουφια παντως αυτο παιζεται με βαση κατι τελευταιες ερευνες που κανουν...
Ρε λες να βγουν σωστοι τπτ Λαιακοπουλοι και να μας την πεσουν απο το πουθενα οι οξωγηινοι για να μας παρουν τις γυναικες μας;

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1894 στις: 07/09/11, 15:55 »
Χμμμ, για το οτι η γη ειναι κουφια παντως αυτο παιζεται με βαση κατι τελευταιες ερευνες που κανουν...
Ρε λες να βγουν σωστοι τπτ Λαιακοπουλοι και να μας την πεσουν απο το πουθενα οι οξωγηινοι για να μας παρουν τις γυναικες μας;
Οι εξωγηινοι θελουν τις δικες μας γιατι τα διαστημοπλοια τους ειναι χαμηλοταβανα και μονο αυτες χωρανε.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Up in smoke...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1895 στις: 07/09/11, 16:01 »
Και τις Γιαπωνεζες μην τις ξεχνας...
Παντως σε ολες αυτες τις συνομωσιες υπαρχουν παντα καπου κρυμενοι Ναζι που την γλυτωσαν απο τον Β' και φτιαξανε βασεις στη σεληνη.
Ερχεται το 4ο Ραιχ εξ ουρανου δηλαδη και μαλλον οι Γερμανοι ειναι ενημεροι, για αυτο προετοιμαζουν το εδαφος.
Να δεις που το "οι Γερμανοι ξαναρχονται" θα βγει αληθινο! Οχι μονο θα ξαναρθουν αλλα θα ρθουν με ΟΥΦΑ και αρρωστες ορεξεις για τα θυληκα μας!
Απο την αλλη, ισως και να ναι καλο αυτο τελικα (να απαλλαγουμε απο τα θυληκα μας) μπας και κανουμε εισαγωγη τπτ αλλα απο καμια αλλη χωρα (θυμαται κανεις το πρσεχως Βουλγαρες; ερε εχει ο καιρος γυρισματα...)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Up in smoke...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1896 στις: 07/09/11, 16:04 »
Θα ρχονται σε λιγο οι Γερμανοι εδω και θα βγαζουν γκομενα με μια "Κολινος" (χαχα δεν θυμαμαι καν πως γραφεται!)

Αποσυνδεδεμένος Βραζίλης

• Δεν με λένε Bill!
  • Administrator
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Βασίλης + Βραζιλία = Βραζίλης
    • Skype - fronimitis
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • Κιθάρα
« Απάντηση #1897 στις: 12/09/11, 12:58 »
Ένα ενδιαφέρον υποθετικό σενάριο χρεοκοπίας:
http://www.sofokleous10.gr/portal2/toprotothema/toprotothema/2011-09-11-23-00-28-2011091140860/

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Up in smoke...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1898 στις: 15/09/11, 10:15 »
http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CF%84%CE%BF-%CE%B8%CE%B1%CF%8D%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B2%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%B6%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%84%CF%83%CE%B9-%CF%83%CE%B5-%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%AF%CE%B1

Η γνωστη ιστορια, κεφαλαιο και εκκλησια δεν τους ακουμπαει κανεις. Μαλιστα παρακαλανε και τους εφοπλιστες για να βοηθησουν. Εκει φτασαμε με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και ολους τους υπολοιπους στην βουλη. ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ για τα αυτονοητα, να δεχομαστε ΟΛΑ τα ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ μετρα και βεβαια η Ελληνικη "δικαιοσυνη" να σιγονταρει τις αποφασεις των κλεφτων.
Κι ολα αυτα γιατι; Για να συνεχιζουν καποιοι ελαχιστοι να βγαζουν δισ και τρισ στις πλατες του απλου λαου (οχι μονο του Ελληνικου). Παντως ο Βενιζελος πρεπει να εχει αρχισει να συνειδητοποιει πως ΚΑΙ αυτος θα φυγει με ελικοπτερα απο Ελλαδα, δεν αργει η στιγμη που ο κοσμος δεν θα αντεξει και θα αρχισουν οι ασχημιες...
Για να μην πω για τις απιστευτες δηλωσεις ΓΑΠ περι στοχου "να υπαρχει ενας εργαζομενος σε καθε οικογενεια". Περα του οτι δεν ξερει να μιλαει Ελληνικα, λεει και μλκιες... Καλα ποιος του γραφει τις μλκιες που λεει και γιατι δεν εχει απολυθει ακομα;
2 χρονια περασαν απο τοτε που ξεκινησαμε την κουβεντα και οπως βλεπετε ολα πηγαν οπως λεγαμε τοτε:
Αποστραγγιξη της χωρας απο τα διεθνη βαμπιρ των χρηματιστηριων με τις ευλογιες των δικων μας βρικολακων εως η χωρα να γονατισει, να ξεπουλησει και να χασει για τπτ τα ΠΑΝΤΑ και να γινουν οι κατοικοι της κυμας στην μηχανη του καπιταλισμου.
Τελικα ομως ισως μας αξιζει κατι τετοιο, οχι μονο στην Ελλαδα, αλλα σε ολο τον Δυτικο κοσμο...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Up in smoke...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1899 στις: 15/09/11, 10:16 »
Ακομα εχω τα ιδια ερωτηματα που ειχα κανα 2 χρονια πριν ομως:
Γιατι κανεις δεν φορολογει τα τεραστια εισοδηματα (πχ τους γνωστους-αγνωστους 6000 που εχουν περιουσια συνολικα πανω απο 1 τρισ);
Γιατι δεν φορολογουν την εκκλησια;
Γιατι δεν εχει μπει κανενας φυλακη ακομα (απο πολιτικους μεχρι λειτουργους κτλ);
Γιατι δεν κινουμαστε επισημως και επιθετικα για τις Γερμανικες αποζημιωσεις που χαρισαμε στους Γερμαναραδες για να μπορεσουν να φτιαξουν την βρωμοχωρα τους μετα τον Β παγκοσμιο (που οι ιδιοι προκαλεσαν);
Οταν ομως πριν 2 χρονια μερικοι (και δεν εννοω εμενα) προβλεπανε την κατασταση που ειμαστε σημερα και λεγανε οτι δεν επρεπε να υπογραφουν μνημονια αλλα να ακολουθησουμε επιθετικη πολιτικη (απειλη αρνησης πληρωμης κτλ) γιατι το προβλημα δεν ειναι Ελληνικο αλλα συστημικο, καποιοι λεγανε οτι πολυ καλα εκανε η κυβερνηση και οτι σαν Ελληνες ειμαστε πονηροι και σχεδιαζουμε τρελη πουστια στους σπεκουλατορες...
Αρε ξυλο που θελουν μερικοι...
Εχω σιχαθει αυτη την χωρα και τους ανευθυνους πολιτες της, τους κλεφτες πολιτικους και τους νεο-(και παλιο) πλουτους.
Εχω σιχαθει τους Λατσιους και τα φυτα της τηλεορασης, τις Μενεγακηδες που ζητανε και επιδομα πολυτεκνων, τους απατεωνες που πτωχευουν επιχειρησεις και την κοπανανε στο εξωτερικο, την ατιμωρησια ΟΛΩΝ εκτος των χαμηλομισθων, συνταξιουχων και ευπαθων ομαδων.
Εχω σιχαθει την υποκρισια, τα ψεματα, το δηθεν, τους λουμπεν, τους ξερολες, τους γνωστους-αγνωστους και τους αγνωστους-γνωστους, τα φασιστακια, τα αναρχακια, τα μπαχαλακια, τους βρωμομπατσους και τους μαφιοζους.
Βαρεθηκα και σιχαθηκα να ξυπναω καθε πρωι και να πηγαινω σε μια δουλεια-σκλαβια για ενα μισθο που δεν μου φτανει να ζησω και να μην μπορω να κανω τιποτα, οταν ακομα και αυτον τον μικρο μισθο μου τον ΚΛΕΒΟΥΝΕ για να φανε στην wall street καποια μουνοπανα.
Σιχαθηκα να ακουω δηλωσεις, εξαγγελιες, απειλες, εκφοβισμους, ψεματα, ψεματα, ψεματα...
Βαρεθηκα και τους Τουρκους και τους Κυπριους και τους Ισραηλινους, βαρεθηκα τους ηγετες και τους σωτηρες...
Βαρεθηκα να ειμαι ανημπορος να αντιδρασω, να μην δεχτω οσα μου κανουν και οσα ετοιμαζονται να μου κανουν.
Βαρεθηκα να ειμαι εγκωβισμενος σε μια χωρα που ποτε δεν με σεβαστηκε, ποτε δεν με βοηθησε, αλλα αντιθετα με εκμεταλλευτηκε και θα με εκμεταλλευεται μεχρι να πεθανω.
Μα πανω απο ολα εχω βαρεθει και σιχαθει τον εαυτο μου που ακομα καθομαι εδω και γραφω σε αυτο το forum πραγματα που κανεναν δεν θα συγκινησουν και τιποτα δεν θα καταφερουν να αλλαξουν...
Σκεφτομαι να φυγω, αλλα να παω που; Παντου ειναι σκατα, ασχετα αν καπου τουλαχιστον οι νομοι ισχυουν... Και ακομα και εκει που δεν ειναι σκατα τα πραγματα, τελικα θα γινουν και εκει σκατα αργα η γρηγορα...
Και ξερω οτι δεν ειμαι ο μονος που νιωθει ετσι, η οργη καποια στιγμη θα πλημυρισει αυτη την χωρα που ποτε δεν αντεδρασε και τοτε θα ειναι αργα για ολους μας και ολους τους.
Η χωρα πτωχευσε απο το 2004 με τους Ολυμπιακους (εκει παιχτηκε το μεγαλο φαγοποτι), ενω ηταν ηδη σε πορεια πτωχευσης απο δημιουργιας του κρατους, η πτωχευση ομως των αξιων μας, του πνευματος μας, της ηθικης μας και της δυναμης μας,  ειναι η μονη πτωχευση που μπορει να αποφευχθει. Αν δεν κανουμε κι αυτο, εχουμε να δουμε τετοιες ασχημιες που δεν τις φανταζομαστε.
Σορυ για την online γκρινια και αγανακτηση... Φταινε οι σκεψεις για μεταναστευση μαλλον...
Καληνυχτα Ελλαδα...
« Τελευταία τροποποίηση: 15/09/11, 10:18 από Johnie Darko »