ΥΓ Ποιες χιλιαδες eternauta? Τα 100-200 ατομα κατι ψευτοεπαναστατικων οργανωσεων των οποιων τα ονοματα απαξιωνω να πω γτ ξεφτιλιζουν τις αρχες της αναρχιας σκοτωνοντας αστεγους μεταναστες στην ηλικια μου που δν εχουν να φανε
Και ναι αν αυτη ειναι η αναρχια κυριοι "επαναστατες" (eternauta δν μιλαω για σενα) τοτε τ ειναι ο φασισμος?
Ειναι κριμα τοσο νεο παιδι να παπαγαλιζει ασυστολα τα δελτια ειδησεων.
ενημερωσου πρωτα για το θεμα και το συζητουμε,αλλα μην πεφτεις στη παγιδα του ψεματος.
Καμελοτ μεγαλε μουσικε.Τεχνη δεν ειναι μονο οι νοτες και οι παρτιτουρες.Τεχνη ειναι και ο λογος,αλλα δυστυχως εσυ και αυτος δεν συναντηθηκατε ποτε στο δρομο.
Λοιπον μαθε οτι εχω σαν μουσικος τεσσερεις δισκους,εχω παιξει σε πανω απο εκατο συναυλιες με μπαντες ελληνικες και ξενες που θα ονειρευοσουν και μπορει να πληρωνες να παιξεις μαζι τους και μπροστα σε πολυ μεγαλο κοινο.
Ποτε δε πουλησα μουρη για αυτο.
Δεν με ενδιαφερει αυτο,ουτε με ενδιαφερει να πω που και ποτε επαιζα και παιζω.
Το εχω πει οτι δε προκειται να αναφερω ουτε ποιος ειμαι ουτε που εχω παιξει και αν εχω κατι να πω σαν μουσικη συμβουλη θα τη πω.
Η τεχνη δεν ειναι για επιδειξη και ικανοποιηση του ναρκισσισμου μας αλλα για να προσφερουμε στη ψυχη μας γαληνη και στις αλλες ψυχες ελπιδα.
Το οτι συμμετεχω εδω στο φορουμ γραφοντας το κανω σαν μια διεξοδο τις ωρες της δουλειας μου και αυτο γιατι δεν μας επιτρεπουν να εχουμε πληρη προσβαση στο ιντερνετ παρα μονο σε ορισμενα μουσικα σαϊτ και φορα.
Αν ειχα ελευθερη προσβαση παντου εχω και πολλα φορουμ και πολυ κοσμο να μιλησω πολιτικα μαζι τους.Απο την αλλη δεν μπορω να μην συμμετεχω οταν διαβαζω απολιτικες κουβεντες που μιλουν για πολιτικη,ασυστολες αναμεταδωσεις των ψεμα;των των μμε και διαστρευλωσεις.
Αυτη ειναι δηλωση.Αν θελετε με διαγραφετε οπως εχω ξαναπει,
ο λογος μου παντως δε προκειται να αλλαξει για να ειναι αρεστος και φυσικα ποτε δεν εχω προσβαλει κανεναν εδω,αντιθετα με εχουν προσβαλει πολλες φορες.
Αν σας κανω λοιπον ετσι οπως ειμαι εχει καλως.Αλλιως εσεις εχετε τα κλειδια εσεις και το μαχαιρι.
Εν μεγάλη Ελληνική Αποικία, 200 π.Χ.
Οτι τα πράγματα δεν βαίνουν κατ' ευχήν στην Αποικία
δεν μέν' η ελάχιστη αμφιβολία,
και μ' όλο που οπωσούν τραβούμ' εμπρός,
ίσως, καθώς νομίζουν ουκ ολίγοι, να έφθασε ο καιρός
να φέρουμε Πολιτικό Αναμορφωτή.
Ομως το πρόσκομμα κ' η δυσκολία
είναι που κάμνουνε μια ιστορία
μεγάλη κάθε πράγμα οι Αναμορφωταί
αυτοί. (Ευτύχημα θα ήταν αν ποτέ
δεν τους χρειάζονταν κανείς). Για κάθε τι,
για το παραμικρό ρωτούνε κ' εξετάζουν,
κ' ευθύς στο νου τους ριζικές μεταρρυθμίσεις βάζουν,
με την απαίτησι να εκτελεσθούν άνευ αναβολής.
Εχουνε και μια κλίσι στις θυσίες
παραιτηθείτε από την κτήσιν σας εκείνη
η κατοχή σας είν' επισφαλής:
ή τέτοιες κτήσεις ακριβώς βλάπτουν τες Αποικίες.
Παραιτηθείτε από την πρόσοδον αυτή,
κι' από την άλληνα την συναφή
κι' από την τρίτη τούτην: ως συνέπεια φυσική
είναι μεν ουσιώδεις, αλλά τι να γίνει;
σας δημιουργούν μια επιβλαβή ευθύνη.
Κι' όσο στον έλεγχο σας προχωρούνε,
βρίσκουν και βρίσκουν περιττά, και να παυθούν ζητούνε
πράγματα που όμως δύσκολα τα καταργεί κανείς.
Κι' όταν με το καλό τελειώσουνε την εργασία,
κι' ορίσαντες και περικόψαντες το παν λεπτομερώς,
απέλθουν, παίρνοντας και την δικαία μισθοδοσία,
να δούμε τι απομένει πια μετά
τόση δεινότητα χειρουργική.
Ισως δεν έφθασεν ακόμη ο καιρός.
Να μη βιαζόμεθα. Είν' επικίνδυνον πράγμα η βία.
Τα πρόωρα μέτρα φέρνουν μεταμέλεια.
Εχει άτοπα πολλά, βεβαίως και δυστυχώς η Αποικία.
Ομως υπάρχει τι το ανθρώπινον χωρίς ατέλεια;
Και τέλος πάντων, να τραβούμε εμπρός.
Κ.Π. ΚΑΒΑΦΗΣ