Αποστολέας Θέμα: Ήρθε το ΔΝΤ...  (Αναγνώστηκε 587928 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Johnie Darko

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Up in smoke...
    • Προφίλ
Απ: Ήρθε το ΔΝΤ...
« Απάντηση #1700 στις: 29/06/11, 18:43 »
Τι να ρωτησω ρε xoly?
People say that tone is in the fingers...
and people also say that Les Pauls have more tone...
Les Pauls must therefore have more fingers...

Αποσυνδεδεμένος groovymood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1701 στις: 29/06/11, 19:16 »
Απορία...
Αν βγεί τώρα κάποιο μέλος (οποιοδήποτε μέλος, μην κολλήσετε σε πρόσωπα) και γράψει πχ...    "...για μένα καλώς ψηφίστηκε το μεσοπρόθεσμο διότι δεν έβλεπα κάποια άλλη εφικτή λύση στον ορίζοντα"

...θα είναι αυτομάτως "υπό παρακολούθηση" ή "φιμωμένος"?  ??? ::)
Just play the damn thing!!

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1702 στις: 29/06/11, 19:25 »
Johnie πραγματικά χαράς το κουράγιο σου να κάθεσαι να γράφεις τέτοια σεντόνια για τα αυτονόητα.Πάντως η θέση σου σήμερα ήταν κάτω και όχι εδώ να απαντάς στον μονόχειρα και στο χολιδόχο.
Θέλω να γράψω άπειρα αλλά δεν έχω καν τη δύναμη να κάνω μεγάλο ποστ από τα χημικά που έτρωγα για κανα 5ωρο.
Πάντως εφόσον κάποιος δεν προκαλεί λεκτικά δεν βρίσκω ότι η φίμωση είναι λύση απλά επειδή δεν συμφωνούμε μαζί του ή είναι καθυστερημένος.

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1703 στις: 29/06/11, 19:28 »
Οχι, δε θα φιμωθει groovymood γιατι θα ειναι η καταγραφη της αποψης του. Σε αντιθεση με τα μελη που προτιμησαν την ειρωνια, την αποφυγη ξεκαθαρων απαντησεων και του flaming για να συμμετασχουν στο θεμα! Ελπιζω να ειναι ξεκαθαρο αυτο!

Germ, οι 3.000.000 πολιτες που ψηφισαν ΠΑΣΟΚ μαλλον δεν ειχαν κατα νου αυτο που γινεται στο κεντρο της Αθηνας αυτη τη στιγμη. Μια απιστευτη χουντα καταστολης που αναγκασε ανθρωπο 67 χρονων ( συμμετεχοντα στους Αγανακτισμενους τοσες μερες ) να πει στον ΣΚΑΪ πως αυτο που βιωνει τωρα δε το εζησε ουτε στο Πολυτεχνειο επι....χουντας!!

Χοληδοχος...εαν η προταση σου ειναι να γινουμε Μπαγκλαντες για να ικανοποιησουμε τις ορεξεις των τραπεζων και των κερδοσκοπων, θα την απορριψω. Ουτε το κοστος ζωης του Μπαγκλαντες εχουμε, ουτε πουλαμε τα παιδια μας για να ζησουμε!  Εαν εσυ εισαι ικανοποιημενος με αυτα, τοτε μπορεις να πας ανετα να μεινεις στο Μπαγκλαντες οπου...δουλειες υπαρχουν!
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Βραζίλης

• Δεν με λένε Bill!
  • Administrator
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Βασίλης + Βραζιλία = Βραζίλης
    • Skype - fronimitis
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • Κιθάρα
« Απάντηση #1704 στις: 29/06/11, 19:29 »
Απορία...
Αν βγεί τώρα κάποιο μέλος (οποιοδήποτε μέλος, μην κολλήσετε σε πρόσωπα) και γράψει πχ...    "...για μένα καλώς ψηφίστηκε το μεσοπρόθεσμο διότι δεν έβλεπα κάποια άλλη εφικτή λύση στον ορίζοντα"
...θα είναι αυτομάτως "υπό παρακολούθηση" ή "φιμωμένος"?  ??? ::)

Οχι. Θα γίνει αν γράψει "είστε άσχετοι, μα**κες" και "γουστάρω να δημιουργώ flames και να καταστρέφω τη συζήτηση" (εμμέσως δημοσίως ή αμέσως ιδιωτικώς). Ανεξαρτήτως του αν είναι υπέρ ή κατά των νέων μέτρων.
Αυτά τα έχω ξαναγράψει. Αμφιβάλλεις για το προφανές (κατά την ταπεινή μου γνώμη) και θέτεις θέμα αντικειμενικότητας διαχειριστών/συντονιστών;

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1705 στις: 29/06/11, 19:48 »
http://www.youtube.com/embed/M9v28JbhPuc

Τα ειπε ολα...

Και οι θρασυδειλοι βουλευτες το ΠΑΣΟΚ που τοσο καιρο μιλαγαν για αρνηση στο Μεσοπροθεσμο, λουφαξαν κατω απο τις φτερουγες του Παπανδρεου! Βρεθηκε ενας να τα πει ολα, θυμιζοντας πραγματικο πολιτικο κι οχι μαριονετα...

....και βεβαια τον διεγραψαν για τη διαφορετικοτητα της αποψης του απο το κατεστημενο φοβο του ΠΑΣΟΚ!
DreamCatcher

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Απ: Απ: Ήρθε το ΔΝΤ...
« Απάντηση #1706 στις: 29/06/11, 20:17 »
Αμφιβάλλεις για το προφανές (κατά την ταπεινή μου γνώμη) και θέτεις θέμα αντικειμενικότητας διαχειριστών/συντονιστών;
Thanks for the reply..
Όχι, δεν θέτω θέμα, το φόρουμ είναι δικό σου δεν είμαι σε θέση νομίζω να θέσω κανένα θέμα, απλούστατα όπως λέω καταθέτω μία...
Απορία...

....η οποία δημιουργήθηκε σε συνδιασμό με την ανάγνωση και κάτι τέτοιων πόστς...

Σώπα ρε οικονομικέ φωστήρα. Γιατί δεν πας στο ΔΝΤ στην ΕΕ και στην Βουλή με τις προτάσεις σου? Αντε ρε ηλίθιε, γελοίε, άδειασε μας την γωνιά.

...τα οποία υπάρχουν σε κοινή θέα.  :) ;)

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1707 στις: 29/06/11, 20:20 »
Το οποιο σχολιο ομως δημιουργηθηκε υστερα απο προκληση του monoxeira. Με το να επισυναπτεις ετσι απλα πραγματα χωρις να κοιτας πως προηλθαν και απο ποιον προκληθηκαν ειναι αν μη τι αλλο...ατυχες ;)

Εξαλλου εαν σε ενοχλησε τοτε το post, μπορουσες να κανεις μια αναφορα στο συντονιστη και να μη το χρησιμοποιεις μεταγενεστερα για να δημιουργεις εντυπωσεις...

Επισυναπτω τα λογια του Βασιλη για να τελειωνει αυτη η κωμωδια με το εαν ο monoxeiras επρεπε να φιμωθει ή οχι:

Αμφιβάλλεις για το προφανές (κατά την ταπεινή μου γνώμη) και θέτεις θέμα αντικειμενικότητας διαχειριστών/συντονιστών;

Μετα απο τοσες σελιδες, βλεποντας τον τροπο που γραφει ο monoxeiras, αμφισβητεις την αποφαση φιμωσης;
« Τελευταία τροποποίηση: 29/06/11, 20:25 από freemind »
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Eagle Of Kamelot

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Set the flag and carry on, carry on into unknown
    • Προφίλ
« Απάντηση #1708 στις: 29/06/11, 20:25 »
Δακρυγονα και για το σπιτι πηραμε σημερα. Τα εριξαν οπου μπορουσαν να τα ριξουν, ακομα και σε κοσμο που δεν προκαλουσε ουτε καν λεκτικα. Να 'ναι καλα ο κοσμος που ειχε Maalox, ειδαλλως εγω προσωπικα, δε θα την παλευα καθολου. Κατεβηκα χωρις μασκα, χωρις γυαλια, χωρις τιποτα εξτρα. Κατεβηκα σε μια ειρηνικη διαδηλωση. Ηταν εμφανες οτι σημερα θελαν να σπασουν τη διαδηλωση, δεν κρατησαν ουτε τα προσχηματα. Oσοι ημασταν Συνταγμα, ξερουμε...και παλι, για ολα θα φταινε οι κουκουλοφοροι, αυτοι τα ξεκινησαν ολα. Μονο που σημερα ηταν ελαχιστοι και σιγουρα ξερουμε απο που προερχονται...δε θα ξυπνησει ρε που**η μου ο κοσμος καποια στιγμη? Σημερα, θα μπορουσαμε να φαμε ξυλο ολοι.

Ο ορισμος της αλητειας και των κατοχικων τακτικων.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1709 στις: 29/06/11, 20:30 »
Επαναλαμβάνω γιατί μάλλον δεν έγινα κατανοητός... :)

Δεν είμαι σε θέση να αμφισβητήσω τίποτα σε έναν ιδιωτικό χώρο κάποιου άλλου, του οποίου είμαι guest.

Απλά όταν έχω κάποια απορία θα την εκφράζω.

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1710 στις: 29/06/11, 20:31 »
Οκ, πηρες την απαντηση σου τοτε και η απορια δεν υπαρχει λογος να ανακυκλωνεται.

Συνεχιζουμε στο θεμα μας!
DreamCatcher

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1711 στις: 29/06/11, 20:42 »
Ο κος Κοκαλακης, εκπροσωπος της αστυνομιας, δηλωνει αυτη τη στιγμη στο ΑΛΤΕΡ οτι δν εγινε χρηση χημικων στο μετρο...

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1712 στις: 29/06/11, 20:48 »
Ο κος Κοκαλακης, εκπροσωπος της αστυνομιας, δηλωνει αυτη τη στιγμη στο ΑΛΤΕΡ οτι δν εγινε χρηση χημικων στο μετρο...

Τον ακουγα και στον ΣΚΑΙ και ειχε μεγαλη πλακα!

Αρχικα προσπαθησε να πει ψευτες ολους αυτους που μιλανε για χημικα και ασυστολη βια. Στη συνεχεια ανακαλεσε, αφου ο δημοσιογραφος τον ρωτησε εαν λεει ψευτες τους ρεπορτερ του ΣΚΑΙ που ηταν παροντες στα γεγονοτα και ειπε πως ηταν μεμονωμενα περιστατικα βιας!

Στη συνεχεια πεταξε κατα λαθος πως και οι κουκουλοφοροι εχουν...δακρυγονα...Κι οταν ο δημοσιογραφος τον ρωτησε αμεσως με περιεργεια πως ειναι δυνατον να εχουν οι κουκουλοφοροι δακρυγονα, απαντησε πως εκανε λαθος κι εννοουσε....πυροσβεστηρες!

Μεγαλυτερη πλακα ειχε οταν ο δημοσιογραφος εθεσε το θεμα του παρακρατους για τους κουκουλοφορους με ενα βιντεο που ειναι στο youtube και δειχνει ξεκαθαρα πως κουκουλοφορος μπαινει μεσα στα ΜΑΤ και παει απο πισω τους και ο Κοκκαλακης απλως....μιλησε για εισαγγελικη παρεμβαση :P!

Δε θυμιζει λιγο τις δηλωσεις Παπαδοπουλου επι χουντας; Περι ανεμων και...υδατων!
DreamCatcher

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1713 στις: 29/06/11, 20:54 »
Χαχαχα, δειτε τον τι λεει οταν του δειχνουν το βιντεο με τους και καλα συλληφθεντες-προβοκατορες που στην πορεια, τους βαζουν στη Βουλη...

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1714 στις: 29/06/11, 21:09 »
1.To πρωτο πρωτο πεσιμο γυρω στις 11 30 -12 εκει μπροτα ξεκινησε ειτε απο καποιο μπουκαλι,ειτε απο σπρωξιμο,ειτε για λεκτικο,ειτε για το τιποτα.Απο κει και περα δεν θελω να περιγραψω οποιος εχει συναισθηση ξερει.
2.Καμελοτ.Υπαρχει πιθανοτητα να ειναι κανονικοι συλληφθεντες διοτι πισω απο τη βουλη υπαρχουν κλουβες που τους χωνουν μεσα.

I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1715 στις: 29/06/11, 21:21 »
1.To πρωτο πρωτο πεσιμο γυρω στις 11 30 -12 εκει μπροτα ξεκινησε ειτε απο καποιο μπουκαλι,ειτε απο σπρωξιμο,ειτε για λεκτικο,ειτε για το τιποτα.Απο κει και περα δεν θελω να περιγραψω οποιος εχει συναισθηση ξερει.
2.Καμελοτ.Υπαρχει πιθανοτητα να ειναι κανονικοι συλληφθεντες διοτι πισω απο τη βουλη υπαρχουν κλουβες που τους χωνουν μεσα.

Nαι, ναι...τους πανε στην κλουβα χωρις χειροπεδες και χωρις να τους βαστανε απο δεξια και αριστερα...εχουμε τοσο φιλικη αστυνομια, τι σκατα διαμαρτυρομαι, τοσο αχαριστος ειμαι πια?

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1716 στις: 29/06/11, 21:42 »
Kαλα δεν ειδα το βιντεο οποτε μπορει και να χεις δικιο αλλα και στην περιπτωση της παρακατω συλληψης προς τα εκει τον πηγαν.Το σημαντικο σε αυτο το βιντεο ειναι αυτο αλλα ειναι ολη η φαση με τα διαφορα ασπονδυλα/ασφαλιτες με δοκαρια μετα το 4ο λεπτο
http://www.youtube.com/watch?v=ihahWeFvmfE&feature=player_embedded
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1717 στις: 29/06/11, 22:01 »
Oσοι ημασταν Συνταγμα, ξερουμε...και παλι, για ολα θα φταινε οι κουκουλοφοροι, αυτοι τα ξεκινησαν ολα. Μονο που σημερα ηταν ελαχιστοι και σιγουρα ξερουμε απο που προερχονται...

Θυμήσου τι σου είχα πει για τους κουκουλοφόρους.. Ότι δεν είναι όλοι ασφαλίτες και παρακρατικοί (η συντριπτική πλειοψηφία ΔΕΝ είναι).. Και φέρε στο νου σου πάλι αυτά που είδες σήμερα στο Σύνταγμα με τον απλό κόσμο και τους "αγανακτισμένους" να είναι στις Καραγιώργη/Ερμού/Μητροπόλεως και τους "κουκουλοφόρους" να δίνουν μάχη στην πλατεία με τα γουρούνια...

Μη γινόμαστε σαν το Mega, τον Ant1, το ΣΚΑΙ και τα άλλα κανάλια τους υιοθετώντας λογικές του τύπου "οι κουκουλοφόροι καταστρέφουν τις διαδηλώσεις" κλπ.. Ειδικά σήμερα και χθες είδαμε ότι οι μπάτσοι θα μας ψεκάσουν είτε με "κουκουλοφόρους", είτε χωρίς...

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1718 στις: 29/06/11, 22:33 »
Παρακαλω μονο, μη μετατρεψουμε το θεμα σε "Αστυνομια και Αλητεια". :/
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Garvin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • There's no business like show business!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1719 στις: 29/06/11, 22:47 »
Παρακαλω μονο, μη μετατρεψουμε το θεμα σε "Αστυνομια και Αλητεια". :/

το ΔΝΤ φερνει αντιδρασεις, η αστυνομια παρεμβαινει και η αλητεια επερχεται. Ολα μαζι λοιπον!

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1720 στις: 29/06/11, 23:03 »
Kαλα δεν ειδα το βιντεο οποτε μπορει και να χεις δικιο αλλα και στην περιπτωση της παρακατω συλληψης προς τα εκει τον πηγαν.Το σημαντικο σε αυτο το βιντεο ειναι αυτο αλλα ειναι ολη η φαση με τα διαφορα ασπονδυλα/ασφαλιτες με δοκαρια μετα το 4ο λεπτο
http://www.youtube.com/watch?v=ihahWeFvmfE&feature=player_embedded

http://youtu.be/7-crIjLFN28

Μαλλον ειναι αυτο το βιντεο που αναφερετε ο Eagle!Προσεξε πως "εξαφανιζονται" κανονικοτατα 2 ατομα πισω απο τα ΜΑΤ!
DreamCatcher

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1721 στις: 29/06/11, 23:59 »
Oσοι ημασταν Συνταγμα, ξερουμε...και παλι, για ολα θα φταινε οι κουκουλοφοροι, αυτοι τα ξεκινησαν ολα. Μονο που σημερα ηταν ελαχιστοι και σιγουρα ξερουμε απο που προερχονται...

Θυμήσου τι σου είχα πει για τους κουκουλοφόρους.. Ότι δεν είναι όλοι ασφαλίτες και παρακρατικοί (η συντριπτική πλειοψηφία ΔΕΝ είναι).. Και φέρε στο νου σου πάλι αυτά που είδες σήμερα στο Σύνταγμα με τον απλό κόσμο και τους "αγανακτισμένους" να είναι στις Καραγιώργη/Ερμού/Μητροπόλεως και τους "κουκουλοφόρους" να δίνουν μάχη στην πλατεία με τα γουρούνια...

Μη γινόμαστε σαν το Mega, τον Ant1, το ΣΚΑΙ και τα άλλα κανάλια τους υιοθετώντας λογικές του τύπου "οι κουκουλοφόροι καταστρέφουν τις διαδηλώσεις" κλπ.. Ειδικά σήμερα και χθες είδαμε ότι οι μπάτσοι θα μας ψεκάσουν είτε με "κουκουλοφόρους", είτε χωρίς...

Ποιο ακριβως ειναι το νοημα, δηλαδη? Οτι οι κουκουλοφοροι καλως υπαρχουν? Οτι κακως οι "αγανακτισμενοι" ηταν στην Ερμου κ στη Μητροπολεως? Δηλαδη επρεπε να κατσουμε να μας σπασουν το κεφαλι, ενω ημασταν αοπλοι ή επρεπε να αρχισουμε να πεταμε κι εμεις πετρες και μολοτοφ?

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1722 στις: 30/06/11, 00:03 »
Καλα σημερα ειδικα οι περισσοτεροι κουκουλοφοροι ημασταν..
TOMATOSE MOVIE

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1723 στις: 30/06/11, 00:22 »
Καλα σημερα ειδικα οι περισσοτεροι κουκουλοφοροι ημασταν..

Ναι, αλλα δεν παιζαμε ολοι πετροπολεμο...

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1724 στις: 30/06/11, 00:49 »
Ισως βοηθουσε με αυτα που γινονταν..
TOMATOSE MOVIE