Τα κλασσικα κολπα με οπλα ειναι καλα, τα παραξενα ειναι αυτα που συνηθως ξεχνας διοτι τα κανεις μια στο τοσο. Δυστυχως μπλεξαμε με κατι απιστευτες επιθεωρησεις απο αρκετα υψηλοβαθμα στελεχη ( βαρεθηκαμε να διαβαζουμε βεληνεκη, οπλα, να γρασαρουμε μεχρι και τα λαστιχα των καναδεζων για να φαινονται καινουρια, να βαφουμε ερπυστριες απο Λεωνιδες και "παπακια"...τουλαχιστον δουλευαν ολα

) που γινονταν τουλαχιστον 1 φορα καθε μηνα κι αντε παλι απο την αρχη.
Και το χειροτερο ειναι πως μας εβγαζαν μοντελα εξω...PRM racals, RPGs, καποιοι ειχαν και TOWs, φυλλαδια επικοινωνιων, φυλλαδια ομαδας ( σαν δεκανεας γ@#@ το κερατο μου ), περιστροφο ( !!!! τι μας το εδιναν, αφου ουτε καν το ειχαμε πιασει στα χερια μας..μεσα στα λαδια ), οι διαβιβαστες με τους PRC στην πλατη ( κι εκεινη την κεραια "χτυπα με, ειμαι ο διαβιβαστης αντιπαλος"

), Μ71, γεμιστηρες ( με τις απαραιτητες immitation σφαιρες για να ειναι πιο..χλιδατοι στην οψη ), κλπ...
Μια φορα προταθηκε να φορεσουμε μεσα στον Ιουλιο ( Ιουλιος στην Κυπρο ειναι σαν την Κολαση, μονο που στην τελευταια εχει κι ενα αερακι ) το στρατιωτικο αλεξισφαιρο μαζι με ολα αυτα γιατι θα ερχοταν ο Β' υπαρχηγος ΓΕΣ ( ναι ρε μπαρμπα...YES

) και μολις επεσαν οι πρωτες λιποθυμιες ( ελα ντε...και το παγουρι να βγαζει καυτο κατουρο για νερο ) καταλαβαν πως δεν...προκειται να περασει!
Αντε να κανεις παρουσιαστε, οταν ακομα και με A4 η καμπυλη του χεριου σου συναντουσε τον Racal, 2 γεμιστηρες κι ενα περιστροφο

Ευτυχως που δεν μας εδιναν να κρεμαμε και τις αμυντικοεπιθετικες χειρομβοβιδες ( μη γινει καμια στραβη και τιναχτουμε στον αερα ).Ηθελα να δω στη μαχη, εαν επεφτα κατω ( που ειμαι και μιας...ευλογης μαζας ) πως θα σηκωνομουν με ολα αυτα! Τουλαχιστον ειχαμε κεβλαρ κρανη κι οχι τις ταμιτζανες του κεντρου εκπαιδευσης!
Ιδιαιτερα φουκαραδες ειναι οι σκοπευτες οπλοπολυβολου, που με το HK11 ( και το MG3 εαν καποιος ειναι τελειως ατυχος ) πρεπει να τρεχεις μαζι με τους υπολοιπους. Ειναι λιγο...νιλα

Μη πω για τις ομαδες ολμων και τους αντιαρματιστες...