Ντάξει Κιρατζόχαρι, στο ίδιο καταλήγουμε, ότι αργά ή γρήγορα, θα γίνει το πανηγύρι του Διαστήματος.
Εγώ από τα 17 μου χρόνια, που ξεκίνησα να βρω δουλειά έχοντας αρκετές και προχωρημένες γνώσεις για εκείνη ιδιαίτερα την εποχή....αντελείφθειν ότι τα πράματα, βρωμάνε. Σε αυτά τα 14 χρόνια από τότε, δεν μπορώ να πω ότι είδα ή έμαθα κάτι καλό. Το αντίθετο. Όσο προχωρούσε ο καιρός απατεωνιά και εκμετάλλευση, έβλεπα και άκουγα. Αλλά μιας και δεν ασχολήθηκα ποτέ με τα πολιτικά, παρά μόνο με τον κόσμο τριγύρω μου, απο εκεί μάθαινα ότι μάθαινα.
Έριξα μια ματιά και στα άρθρα ου έδωσες..Ιδιαίτερα το τελευταίο που σχολίασε και ο Αυτάρεσκος, είναι για πολλά γέλια. Οι έλληνες αφραγκίτες, σίγουρα καταναλώνουν περισσότερα από το μπόι τους, σίγουρα έχουν πάρει ένα κάρο δάνεια και χρωστάνε τις Μιχαλούς Τσέπη και Πνεύμα, σίγουρα αν κοιτάξεις τι αγοράζουν, πόσα καταναλώνουν και τι πετάνε, θα τους περάσεις για υπερφραγκάτους!!
Σε καμμία περίπτωση όμως, τουλάχιστον όσους γνωρίζω τριγύρω, δεν κονομάνε τόσα, πέρα από εξαιρέσεις! Και αν κάποιοι ζούνε με κάπως περισσότερα φράγκα, είναι γιατί έχουν 2-3 σπιτάκια να νοικιάζουν, μερικά χωράφια να αρμέγουν και τα λοιπά! και όχι γιατί καθαρίζουν μηνιάτικο των 3-4 χιλιάδων ευρώ!αχαχαχα έλεος! Εδώ έχει ανθρώπους 50άρηδες που δουλεύουν χρόνια σε εταιρείες με προυπηρεσίες και εμπειρία και το πολύ να κονομάνε τα 1000ευρώ μεικτά!Τι λέμε τώρα! άλλοι πάλι δουλεύουνε 2 δουλειές μαζί για να πάνε στα 1400! Κάπου το έχουν χάσει το πράμα! Τώρα όσον αφορά καφέδες, ακριβά ρούχα και ένα κάρο ψιψιψόνια πολυτελείας και εγώ φίλε μου αν ξεκινήσω να παίρνω δάνεια, μπορεί για τον επόμενο χρόνο που θα με βλέπεις να κυκλοφορώ στο δρόμο και από τα λεγόμενα μου να νομίζεις ότι είμαι ανηψάκι του Κόκκαλη. Βέβαια μπορεί από την άλλη, να λένε και μπούρδες οι εφημερίδες ή να πέφτουνε και σε τίποτα ψωνάρες, που οδηγάνε παπάκι και αν τους ρωτήσεις σου λένε είμαι πιλότος αεροπλάνου. Εδώ η ανεργία έχει χτυπήσει κόκκινο, για μεγάλους και μικρούς κάμποσα χρόνια τώρα και αυτοί λένε ότι κονομάμε και από πάνω.