Φιλε Γιαννη πιστευω πως η Squire Classic Vibe strat ειναι μια ΠΑΡΑ πολυ καλη επιλογη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ χρηματων. Τη εχω συγκρινει διπλα διπλα με τη δικια μου strat (μια αμερικανα που κοστιζει γυρω στα 1000 ευρω) και πιστευω πως δεν υστερουσε σε ΤΙΠΟΤΑ (παρα μονο σε καποιες ΜΙΚΡΟλεπτομερειες)...
Απο ηχητικης αποψης ο neck (μπροστινος μαγνητης) μου αρεσε περισσοτερο στην Squire... Ειναι μια vintage oriented κιθαρα και ταιριαζει ΤΑΜΑΜ σε blues, rock, rock 'n' roll. Τωρα για Blackmore ισως χρειαστεις μεγνητες με μεγαλυτερη εξοδο απο τους ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ κατα τ'αλλα low output μαγνητες που φοραει. Αλλα μην προβληματιζεσαι μια χαρα θα σε βολεψουν και αυτοι.
Επισης η δουλεια στα ταστα ηταν ΑΨΟΓΗ..!
Θα σου προτεινα να αποκτησεις αυτη την κιθαρα και δε θα χασεις.
Τωρα οσον αφορα στην πιστωτικη καρτα δε νομιζω η προμηθεια να εχει φτασει στο 20%!
Αλλα και παλι πιστευω πως στην Ελλαδα μπορεις να βρεις την κιθαρα αυτη σε τιμη κοντινη με τα ιντερνετικα μαγαζια.
Τωρα για ενισχυτες διαβασε το περιεκτικοτατο αρθρο του Απολλωνα και αν σε ενδιαφερει η δικη μου γνωμη θεωρω τον Roland Cube μια εξαιρετικη λυση με πολυ καλο καθαρο καναλι.