Απαντώ όχι τόσο γιατί έχω κάτι ουσιαστικό να πω, αλλά επειδή εκπλήσομαι που ακούω το όνομα J&D και ακόμα περισσότερο που μαθαίνω πως έχει και καλή φήμη (περίμενα να μην έχει καθόλου).
5+ χρόνια παλιότερα, σε οτι-να-ναι φάση, μπήκα σε ένα μαγαζί της τότε γειτονιάς μου από περιέργεια, μόνο και μόνο για να παίξω με την J&D που ήταν στην βιτρίνα και έμοιαζε τόσο για les paul. Τελικά έπαιζε πιο καλά από ότι περίμενα. Είχε μια πετυχημένη γεύση από les paul, κάτι έλλειπε από την ήχο, αλλά και ο μικρόσκοπικός ενισχυτής του μαγαζιού δεν βοηθούσε. Επίσης ήταν αρκετά βολική στο παίξιμο. Δυστυχώς έχει περάσει πολύς καιρός και δεν μπορώ να την συγκρίνω με τον ανταγωνισμό.
Θυμάμαι οτι διάφορες φάσεις γυρνώντας αργά προς το σπίτι στεκόμουν κάνα λεπτό να χαζεύω την κιθαρούλα. Τώρα εδώ και κάνα μισάωρο έχω φάει σκάλωμα και μου έρχονται flash-backs από τα φοιτητικά μου χρόνια. Μου έκανες ζημιά φιλαράκο
Θα πρότεινα να μην παρείς την Epi 100, είναι με βιδωτό λαιμό και δεν είναι μαονένια + οτι έχει περίεργο ζύγισμα (νιώθεις τον λαιμό να θέλει να προσγειωθεί). Αν θες να ανεβείς στα 400 πάιζουνε και οι Tanglewood, και πιστεύω πως αξίζει μια δοκιμή.