1) Απο παλια η Eurovision ειχε πολλα εξοδα. Οχι ομως να κοψουν την ορχηστρα και παλι να πληρωνουμε...τα ιδια!!

Υποτιθεται πως ο,τι κοβεται δεν ειναι μονο για το θεαθηναι, αλλα και για μειωση των εξοδων....Εκτος εαν βαλαμε αλλα εξοδα...βλεπε πολυπληθεις αποστολες, κλπ
2) Οι χορηγοι, οι διαφημιζομενοι και...τα κρατικα καναλια! Τουλαχιστον στη δικη μας περιπτωση, μια χαρα συντηρουμε σαν Ελληνες το πανηγυρι!
3) Συγνωμη Βασιλη, εσυ που εισαι και μεγαλυτερος, θυμασαι τη Eurovision να στηριζεται στα μπουτακια ή στη μουσικη που θα ακουγες;

Οχι δηλαδη, γιατι τοτε μαλλον αλλη Eurovision εβλεπα εγω απο τα αρχεια κι αλλη μαλλον προβαλλοταν στη τηλεοραση!
Και η απαντηση περι heavy metal ειναι ατοπη τελειως by the way

Μιλησα για ποιοτητα στη μουσικη, στην ενορχηστρωση και στους μουσικους κι εσυ μου μιλας για ασχετα πραγματα!
4) Οχι, δεν ειναι παρα μονο
μνημοσυνο της μουσικης! 5) Τελειως ατοπο Βασιλη και λυπαμαι που πεφτεις στη παγιδα να συγκρινεις τον εξοπλισμο ενος μουσικου με τα Εκατομμυρια ευρω που "παιχτηκαν" πισω απο τη πλατη ολων των Ευρωπαιων γι'αυτο το πανηγυρι!
Εδω μιλαμε για προϋπολογισμο μικρης χωρας κι εσυ μου μιλας για τα 4€ ενος καφε και τα 1700€ του εξοπλισμου μου!
Ε, εαν ηταν ετσι, τοτε να οργανωνω εγω τη Eurovision με τα 1704€ που μπορω να διαθεσω!
6) Εχεις δικιο Βασιλη. Σε εσενα μπορει να αρεσουν τα μπουτακια και η κακη μουσικη ( που συνηθως βγαινει και πρωτη ) της Eurovision. Ειναι γνωστο αλλωστε πως ποιοτικα κομματια ποτε δεν ειχαν καλη τυχη στη Eurovision του 21ου αιωνα!
Λυπαμαι...μπουτακια μπορει ςνα βρεις και σε ενα τσοντοπεριοδικο

Δεν ειναι αναγκη να αποχαυνωθεις και μουσικα!