Είμαι ένας από τους πιο ευτυχείς μουντιαλικά ανθρώπους ...Έχουν προχωρήσει και πάνε καλά οι 2 αγαπημένες μου ομάδες η μία από την Ευρώπη και η άλλη από Λατ. Αμερική, η Γερμανία και η Ουρουγουάη. Αν μάλιστα η Παραγουάη έστελνε τους Ισπανούς στα σπίτια τους , τότε θα μίλαγα για την απόλυτη ηδονή...
Η Γερμανία θα πω κι εγώ ότι είναι η πιο πλήρης ομάδα και η πιο ουσιαστική μέσα στο γήπεδο, αλλά που ταυτόχρονα βγάζει και γκολάκια...Για μένα είναι το φαβορί του τουρνουά.
Η Ουρουγουάη από την άλλη οδηγείτε από το άστρο του παικταρά που λέγεται Ντιέγκο Φορλάν. Όπως το 86 ο Μαραντόνα έτσι και ο Φορλάν έχει πάρει από το χεράκι μιά ομάδα που όχι ότι δεν έχει καλούς παίκτες, άλλωστε οι περισσότεροι παίζουν σε πολύ μεγάλες ομάδες της Ευρώπης ( στον Άγιαξ ο Σουάρες, στη Γιουβέντους ο Κάθερες, στη Πόρτο ο Φουσίλε κ.ο.κ) , αλλά τέλος πάντων χωρίς τον Φορλάν μιά πρόκριση στους 16 θα ήταν υπέρ αρκετή. Ένας τελικός Γερμανία- Ουρουγουάη θα μου άρεσε πολύ . Δεν θα με χάλαγε να το έπαιρνε και η "Σελέστε" λοιπόν.
Ανακεφαλαιώνοντας θα πω μερικούς παίκτες που ξεχώρισα σε αυτό το Μουντιάλ :
Τσαμπαλαλά (Ν.Αφρική), Τοράδο και Χερνάντεζ (Μεξικό), Σουάρεζ και Φορλάν (Παραγουάη), Γκορκύφ (Γαλλία, παρ όλο το μπάχαλο της ομάδας του, εγώ είδα πολύ καλά στοιχεία σε αυτόν τον 24χρονο και νομίζω ότι θα εξελιχθεί) ,Αγκουέρο,Τέβες (Αργεντινή), Ντόνοβαν (Η.Π.Α) , Σβάιστάιγκερ, Οζίλ, Κλόζε (Γερμανία),Γκύαν,Μουντάρι (Γκάνα), Φαν Μπόμελ, Κάουτ (Ολλανδία),Χόντα (Ιαπωνία), Βαλντέζ (Παραγουάη), Χουάν, Ρομπίνιο, Ελάνο (Βραζιλία), Γιονγκ-Τάε Σε (Β.Κορέα) , Κασίγιας, Ινιέστα, Βίγια (Ισπανία)Μπενάλιο, Βονλάντεν (Ελβετία), Μποσεζούρ (Χιλή).
M.V.P από τώρα και ότι και να γίνει στη πορεία, ο Φορλάν .