Πολλοι ειναι της αποψης ''αφου εχω πεταλια-πεταλιερα θελω εναν ενισχυτη με οσο το δυνατο ΑΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ και ΟΥΔΕΤΕΡΟ καθαρο καναλι το οποιο δε ''σπαει'' (=παραμορφωνει) σε υψηλες εντασεις." Κι ετσι επιλεγουν τρανζιστορ. Με αυτη την εννοια στο ειπε ο υπαλληλος.
Αλλοι (μεταξυ των οποιων κι εγω) ειναι της αποψης ''παιρνω εναν ενισχυτη με ΚΑΛΟ και ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟ καθαρο καναλι με δικια του προσωπικοτητα."
Και δοκιμαζουν με ποιον ενισχυτη κολλανε καλυτερα τα εφφε τους.
Παντως πιστευω οτι τα delays, modulation effects (flanger, chorus, phaser etc) μου ακουγονται καλυτερα σε λαμπατους ενισχυτες. Επιπλεον πιστευω πως ενα καλο καθαρο καναλι θα δωσει περισσοτερη προσωπικοτητα στα drives σου, θα τα κανει πιο ζωντανα και οι δυναμικες σου θα ακουγονται καλυτερα.
Με βαση ολα τα παραπανω θα σου προτεινα το Blackheart ο οποιος ειναι βεβαια και αρκετα flat για λαμπατος (ημουν και κατοχος και συνεργαζεται μια χαρα με πεταλια-εφφε).
Θεωρω πως και ο Laney της ιδιας λογικης ειναι αν και τον ειχα ακουσει μια φορα στα πεταχτα, μου αφησε καλες εντυπωσεις αλλα δεν μπορω να βαλω και το χερι μου στη φωτια.
Εν κατακλειδι: Παρε την πεταλιερα σου και πηγαινε να τους δοκιμασεις. Πιστευω πως ακομα κι εσυ που δεν εισαι φοβερα εμπειρος θα καταλαβεις τι θα σου κανει κλικ στο αυτι.
Αν και σου ξαναλεω, η προσωπικοτητα που δινει ενας ωραιος λαμπατος στον ηχο και στα καθαρα σου, σε μενα ηχει καλυτερα...