.. δεν θα μετανοιωσεις την πωληση του engl. Αν παρεις το axe fx και εχεις την υπομονη να το ψαξεις και να ασχοληθεις, ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ μετα απο λιγο καιρο θα τον πουλησεις τον engl... δεν θα σου χρειαζεται... .
Johnie έχω πολλές φορές διαβάσει τα πολύ ενδιαφέροντα άρθρα σου για το axe fx και είναι έκδηλος ο ενθουσιασμός σου με το μηχάνημα και εν πολλοίς προσωπικά πιστεύω ότι είναι και δικαιολογημένος.
Προσωπικά όμως δεν θα πρότεινα σε κάποιον φίλο να πουλήσει το original για να πάρει την προσομείωση του.
Δεν έχω καμμία αμφοβολία ότι το axe fx είναι καταπληκτικό. Επίσης δεν έχω καμμία αμφιβολία ότι ως ψηφιακό είναι εξαιρετικά ευέλικτο, προσομοιώνει πάρα πολλούς ενισχυτές με ακρίβεια, είναι εξαιρετικό κλπ. Φαίνεται να είναι όντως ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή σε ψηφιακή προσομοίωση.
Από την άλλη, ο Powerball, ειδικά ο II που είναι και πιο ώριμος, αντιπροσωπεύει μία ολόκληρη φιλοσοφία.
Επίσης όπως κάθε αληθινός ενισχυτής, ζεσταίνεται, κρυώνει, τρώει σπινθιρισμούς από την ΔΕΗ, αλλάζει λάμπες, τρίζει, μεταβάλλεται, γηράσκει, ωριμάζει.
Δεν θα κάνει ήχους από πολλούς ενισχυτές, αλλά τον ένα που κάνει, είναι αληθινός.
Ξέρω και από πρώτο χέρι, ότι όσες παραμέτρους και να βάλει κανείς μέσα στο λογισμικό, πάντα η ζωή έχει ένα τρόπο να τους ξεπερνά.
Αν ο φίλος έχει βρει αυτό που θέλει, νομίζω ότι καλά θα κάνει να μην το πουλήσει απλά και μόνο για να μπορέσει να πάρει το axe fx.
Να πάρει και το axe fx προσθετικά, ναι, ίσως στο μέλλον εάν είναι επιλογή του. Και τότε, εάν πράγματι βρεί ότι ο Powerball δεν έχει λόγο ύπαρξης, να τον πουλήσει..
Γιατί το axe fx σίγουρα είναι μία πολύ καλή και ευέλικτη επιλογή, για να έχει κάποιος όλες αυτές τις δυνατότητες, τις ρυθμίσεις, την ευκολία, τα μοντέλα, και να μπορεί να βιώσει την χροιά από πολλούς ενισχυτές των οποίων δεν μπορεί να αποκτήσει τα original, πράγμα που δεν είναι εφικτό τουλάχιστον για τους περισσότερους από εμάς.