Φίλε ο Σκεντερίδης είναι γνωστός, αλλά... μακριά!
Γενικά δεν ακούγονται τα καλύτερα λόγια. Είναι μεν καλός κατασκευαστής αλλά απατεώνας.
Δηλαδή μπορεί να σου πουλήσε ένα όργανο σε αξία πόλλαπλάσια της πραγματικής του. Ένας γνωστός μου την είχε πατήσει έτσι αγοράζοντας ένα μπουζούκι με 600 ευρώ, ενώ η αξία του δεν πρέπει να ήταν πάνω από 200 ευρώ!
Οπότε απο τη στιγμή που πουλάει φθηνά, όπως λες εσύ, μια ηλεκτρική κιθάρα, αυτό σημαίνει ότι η ποιότητα δεν είναι η καλύτερη.
Πάντως αυτή τη μάρκα προσωπικά δεν την έχω ξανακούσει... Δεν ξέρω αν αυτή είναι που εννοείς ότι έχει ο Σκεντερίδης, αλλά όπως και να'ναι πρέπει να μας δώσεις μια πληροφορία σε τι επίπεδο βρίσκεσαι, τι μουσική παίζεις, τι μπάτζετ μπορείς να διαθέσεις, έτσι ώστε να σου προτείνουν τα παιδιά κάποιες επιλογές. με μια ματιά σ'αυτό το σάιτ θα βρεις πολλές δημοσιεύσεις με αυτό το θέμα.
Πάντως εδώ που τα λέμε, στον Πειραιά εκτός από τους "Μπουζουκοκατασκευαστές" (Σκεντερίδη, Μουρατίδη, Τσακιριάν, Σπουρδαλάκη κλπ) δεν υπάρχει άλλο μαγαζί με μουσικά εκτός από το Νάκα.
Αν κάνεις μια βόλτα στην Αθήνα, προς Εξάρχεια (Εμμανουήλ Μπενάκη, Χαριλάου Τρικούπη κλπ), θα βρείς πολλά μαγαζιά με πολλές καλές και οικονομικές επιλογές (Αρμάος, Καγμάκης, Τρίμης, Μάτσικας κλπ).
Και γενικά θέλει ψάξιμο η ιστορία. Ελπίζω και τα άλλα παιδιά εδώ στο σάιτ να σε βοηθήσουν με τις γνώμες τους!