..το πολύμετρο το χα σε "ανάλυση" 10mV και σε DC voltage, αν έχω κάνει βλακεία, πες μου να ξαναμετρήσω
Αντώνη βάλε το πολύμετρο σε κάποια ρύθμιση στο εύρος των 10-20 volts DC (όχι milli-Volts).
Θα κάνεις τις μετρήσεις με την μπαταρία ενωμένη, με
φρέσκια μπαταρία και το βύσμα της κιθάρας επίσης ενωμένο στην είσοδο και την κιθάρα, χωρίς να παίζεις. Βάλε όλα τα pots στην μέση.
Δες πρώτα ότι έχεις +9v στην ράγα a σε σχέση με την b (γείωση) αλλιώς δεν έχουν νόημα τα υπόλοιπα.
Ακολούθησε όλο το μήκος της γείωσης και όλο το μήκος της τροφοδοσίας όπως διαμορφώνονται από τις γεφυρώσεις και όπως τις έφτιαξα να φαίνονται παρακάτω. Μέτρα ότι έχεις +9v σε όλο το μήκος των κόκκινων και 0 σε όλο το μήκος των πράσινων. Μάθε να το κάνεις αυτό με όλα τα κυκλώματα σου.

Όλες τις μετρήσεις θα τις κάνεις με αναφορά την γείωση.
Μέτρα πάλι και τα τρανζίστορ, όπως έκανες.
Στο μεταξύ έλεγξε:
1. Την πολικότητα των ηλεκτρολυτικών πυκνωτών (μου φαίνονται εντάξει, αλλά δεν είναι καλή η φωτο)
2. Ότι έχουν γίνει με επιτυχία οι τρύπες που διακόπτουν τα πίσω tracks και δεν βραχυκυκλώνουν μεταξύ τους ή με πλαϊνά tracks - αυτό είναι πολύ συχνό λάθος. Τσέκαρε τα προσεκτικά με το
μάτι, όχι το πολύμετρο.
3. Ότι δεν έχεις μπερδέψει αντιστάσεις μεταξύ τους και έχουν τις σωστές τιμές στις σωστές θέσεις.
4. Ότι δεν ακουμπάνε μεταξύ τους ακροδέκτες από πλαϊνά εξαρτήματα.
5. Ότι οι γεφυρωσεις που έχει το κύκλωμα είναι στις σωστές θέσεις και δεν έχεις παραλείψει κάποια.
Παράλληλα πάρε νέες φωτογραφίες από κοντά, μόνο την πλακέτα, χωρίς τα καλώδια αυτή την φορά, μπρός πίσω, να δούμε καλύτερα μήπως φανεί κάτι..
Οι καλωδιώσεις σου φαίνονται σωστές. Γενικά έχεις πάει πολύ καλά.
Όπως βλέπω τις κολλήσεις σου, εάν όλα τα υλικά και οι υπόλοιποι έλεγχοι τσεκάρουν Οκ, μάλλον είναι βραχυκύκλωμα από την πίσω πλευρά.
Κάνε τις μετρήσεις και θα το δούμε.