Φίλε μου δοκίμασες να τους βάλεις παράλληλα??
Όπως λέει και εδώ : http://www.electroniccircuits.gr/pyknwtes.html κάτω κάτω..!
β) Σύνδεση πυκνωτών παράλληλα. Η σύνδεση πυκνωτών σε παράλληλη διάταξη επιτυγχάνεται ενώνοντας τους ακροδέκτες των πυκνωτών μεταξύ τους. Η συνολική χωρητικότητα στην περίπτωση αυτή θα ισούται με το άθροισμα των χωρητικοτήτων όλων των πυκνωτών. Οπότε στην περίπτωση σου θα έχουμε:
C=C1 + C2 + C3.
Σε ευχαριστω φιλε μου για την επεξηγηση. Δυστυχως, δεν εχω 3 πυκωντες αλλιως θα εκανα την παραλληλη συνδεση που μου υπεδειξες. Αναγκαστικα, υπομονη μεχρι την Τριτη. Και παλι ευχαριστω πολυ!
οταν ταξινομησα τα υλικα προς δυσαρεστη εκπληξη, ειδα οτι μου λειπει ενας 100nF πυκνωτης + οτι τα SPDT και DPDT ειναι on/on
Αναγκαστικα, απο Τριτη που εχω εξοδο ( φανταρακι ) θα παω να ψαξω για το πυκνωτακι που μου λειπει και να να παρω τα σωστα on/off.
Ίκαρε όχι, σωστά είναι on/on.
Απλά στο κύκλωμα έγραψα on/off για να δείξω την λειτουργία που κάνει ο διακόπτης.
Οι δύο διακόπτες είναι on/on:
Low Cost FT-SPDT on/on
Low Cost FT-DPDT on/on
όπως έδειξα στα υλικά: http://forum.kithara.gr/index.php?topic=79577.msg632660#msg632660
Εχεις απολυτο δικιο Αδριανε, παραλειψη δικη μου. Με το που παρω το πυκνωτακι, θα συνεχισω.
Κατι ακομη, καποτε ειχα παρει απο εναν φιλο, εναν τσιγαροενισχυτη. Με την παροδο του χρονου, το πακετο των τσιγαρων, που στεγαζε το κυκλωματακι χαλασε με αποτελεσμα να μεινει μονο το κυκλωμα.
Βλεποντας το, παρατηρησα προς εκπληξην μου, οτι αποτελειται απο το LM386 N-1 και 3 ηλεκτρολυτικους πυκνωτες μαζι με input/output jack + 0,2Watt ηχειακι στα 8Ω.
Δεν ειμαι καλος στο να ζωγραφιζω εικονες αλλα μπορω με απλα λογια να γραψω την σχεδιαση του και καποιος εμπειροτερος απο εμενα, να το σχεδιασει με απλες εικονες. Πραγματικα, ειναι πανευκολο στην υλοποιηση του και σιγουρα εχει χαζο κοστολογιο.
Το δινω αυτο ως ιδεα σε καποιον που δε θελει να μπλεξει με πεταλακια ή με την ιδεα του ενισχυτη που ειχες παραθεσει περισυ.
Τι θα ελεγες να παραθεσω απλα λογια το τι παει που και να προσπαθησεις εσυ ή οποιοσδηποτε τα καταφερνει καλα να το σχεδιασει σε εικονα κ.τ.λ.?
Επισης, αν συνδεσεις το output σε κανονικο ενισχυτη, λειτουργει σαν Fuzz.
Περαν τουτου, περιμενω πως και πως να μου ερθουν τα υλικα για overdrive.
Εχω τελειωσει το buffer, το booster, εκανα μερικα mods στο Wah, εχω στη μεση το ενισχυτακι και περιμενω το overdrive. Οπως καταλαβαινεις, ειμαι σε αναμμενα καρβουνα