Εχω πανω απο 1,5 ωρα που ασχολουμαι με τo OD. Πραγματικα, δεν παιζεται!
Το Level του ακουει εκπληκτικα κι οσο το δυναμωνεις, τοσο αγριευει σε συνδιασμο με το drive του. Παιζει εκπληκτικα ακομη και με ψιλοπεσμενη 9Volt μπαταρια. Αν το δοκιμασετε στα 8/10 της διαδρομης, θα εκπλαγειτε!
Το drive στην αρχη μου ειχε δωσει την εντυπωση οτι ηταν σχετικα λιγο. Οταν ομως εδωσα λιγο απο το Level του πεταλιου και λιγο volume απο τον ενισχυτη, τοτε πηρε τα πανω του. Αν ενω παιζετε, κατεβασετε το vol pot της κιθαρας, το πεταλακι καθαριζει εκπληκτικα καλα! Ειχα αγορασει ενα πακετο με chip για tubescreamer. Θα τα δοκιμασω κι αυτα για να ακουσω διαφορες.
Το tone ειναι καλο αν και θα το ηθελα πιο effective. θα δοκιμασω το Tone mod και θα ξαναγραψω.
Αν πραγματικα λατρεψα κατι, ειναι τα TR, ιδιως του μπασσου και του presence. θα ηθελα να τα κανω pots. Αλλαζουν ολο το πεταλι!
Πανω στη χαρα μου εγραψα μεσω κινητου ενα πολυ μικρο κλιπακι. Δεν ειναι οτι καλυτερο ο ηχος, αλλα θα παρετε μια γευση.
Level: 5
Drive: 9
Tone: 4 TR δε θυμαμαι. Ισως θελουν λιγο κοψιμο τα μπασα κι ενα κλικ πανω το presence κι ελαφρως τα μεσαια!
https://rapidshare.com/files/635313595/Ηχογράφηση.m4a