Ανδριανέ ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη..!!
Το έκανα το tone mod.. Όντως είδα διαφορά.. Ίσως μειώσω κι άλλο την R8 βέβαια.. Και θα παίξω λίγο ακόμα με τον C1 για να φέρω το πετάλι ακριβώς στα μέτρα μου..!!
Η ερώτησή μου είναι αν μαζί με τον C1, πρέπει να αλλάξω και την τιμή της R2.
Υπάρχει κάποια ιδανική τιμή για τον decoupling cap..?
Διάβασα αυτή τη σελίδα..
http://www.beavisaudio.com/techpages/Caps/ στη παράγραφο:
The Input and Output Caps και λέω να αυξήσω ακόμα παραπάνω τον c1 στα 1uF έτσι ώστε να περνάνε όλες οι συχνότητες, και να δω τι θα κάνω μετά..
Κάποιο κομμάτι του κυκλώματος μου δίνει πολλά πρίμα και μου κόβει μπάσα.. 
Μάλλον πάω για debugging..
Τώρα περιμένω να μου έρθουν και οι δίοδοι γερμανίου για να ακούσω και την άλλη επιλογή clipping..
P.S: Πότε θα έχουμε νέο project..??
edit: Μετά από αρκετό ψάξιμο εντόπισα το πρόβλημα μεταξύ των 2 σταδίων ενίσχυσης(Καλά δεν το λέω.?).. Δηλαδή στο tonestack.. Ενώ δε φαίνεται να υπάρχει κάποια λάθος κόλληση..
Στη θέση της R8 έβαλα μία 13k.. κέρδισα πολλά μπάσα.. Όμως το tone απο τη μέση και δεξιά είναι άχρηστο..
Πως θα μπορέσω να κρατήσω αυτά τα μπάσα και να αφαιρέσω τα πρίμα ετσι ώστε να λειτουργώ το tone στη μέση.? Να δοκιμάσω να αλλάξω κάποιον από τους πυκνωτές c5 c6 c7..?
Μου φαίνεται περίεργο να χρειάζεται να κάνω τόσο δραστικές επεμβάσεις στο κύκλωμα για να φτάσω έστω κοντά στις αναλογίες πρίμων και μπάσων συχνοτήτων του σήματος που μπαίνει στο πετάλι..
Συγνώμη για το μεγάλο και κάπως παρωχημένο πόστ..