μήπως θα μπορούσες να βάλεις μια φωτογραφία απο το τροποποιημένο εσωτερικό του πεταλιού?
Ευχαρίστως, μόλις βρω λίγο χρόνο θα το ανοίξω και θα πάρω φωτο, αλλά είναι πολύ στριμωγμένα τα πράγματα, θα δούμε πόσο χρήσιμες θα είναι..
στις παρουσιάσεις όμως λείπει κάτι βασικό : ο ήχος για να μπορέσουμε να ακούσουμε το αποτέλεσμα των τροποποιήσεων που έχεις κάνει.
Έχω πάνω από 50 πετάλια, από τα οποία περίπου τα μισά τα έχω φτιάξει και customάρει εγώ.. Όσο περνούν τα χρόνια τόσο παγιώνεται αμετάκλητα και η άποψη μου ότι η βιωματική εμπειρία πρώτο χέρι δεν μεταδίδεται από καμία ηχογράφηση.
Ο περισσότερος κόσμος αναγνωρίζει ως καλύτερο το δυνατότερο σε ένταση. Δεν ξέρει τι να περιμένει και δεν ξέρει τι να προσέξει. Πρέπει να ΖΗΣΕΙΣ κάτι πολύ καιρό, ενισχυτή, πετάλι, μαγνήτες, οτιδήποτε, για να μπορέσεις να ακούσεις πως μεταβάλεται ΕΑΝ μεταβληθεί κάπως. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για διαφορές clipping υλικών.
Είναι λοιπόν χάσιμο του ελάχιστου ελεύθερου χρόνου μου η ηχογράφηση κάποιων demos, άλλωστε υπάρχουν τόσοι πολλοί πρόθυμοι πλέον στο YT, οπου ακόμα και εκεί λέμε ξανά και ξανά ότι δεν καταλαβαίνεις τίποτα από τα demos..