Εγω κατεληξα να παιζω πανουση και ρακιντζη αλλα δε φταιω εγω αυτο φταει
http://www.youtube.com/watch?v=Z0wFOB5pX3cΦοβερο ε?
Τελος παντων θα ηθελα να σταθω στην cort. Οσες εχω δει εκτος απο μια, μια Χ2 η οποια δεν ηταν κακη αλλα δεν ειχε και ποιοτικα περιφερειακα (κυριως ταστα μαγνητες τρεμολο) ηταν εξαιρετικες σε κατασκευη.
Απολλωνα παρελαβα την m600 μου επιτελους και ειναι απιστευτη. Η κατασκευη ειναι εντυπωσιακη. Εντυπωσιακη!!!
Δεν ξερω αν διαλεγουν ξυλα για το βαρος αλλα το σωμα ειναι 2 κομματια μαονι (το maple επανω ειναι εμφανισιακο και μονο) και ζυγιζει 2,7-2,9 κιλα (δεν εχω βρει τροπο να τη μετρησω με ακριβεια). Τα inlays ειναι εντυπωσιακα βαλμενα ο λαιμος ισιαδι με ενα απαλο back bow (αλλα σωστο relief) και δεν τασταρει το rosewood αψογο σε φινιρισμα...Δεν εχω να λεω παρα πολυ καλα λογια. Τα ταστα ειναι τα μικρα στυλ gibson και ο λαιμος λεπτος αλλα οχι φλουδα. Πολυ γρηγορη κιθαρα με απιστευτα ανοιχτο και γλυκο ηχο. Πολυ καλοι και οι Mighty mite (αυτους εχει, φουλ κερωμενοι). Εχω την πρωτη πρωτη εκδοση της.
Την εβγαλα και live και ειναι αρκετα καλη και στον τομεα αυτο αλλα εχω ενα προβλημα, ο μπροστα μαγνητης ειναι απιστευτα πιο χαμηλος σε ενταση απο τον πισω. Ηχο βγαζει μια χαρα, gain ανεβαζει σε high gain lead αλλα τα db ειναι λιγα. Σε βαθμο που παω να μπω στο σολο με αυτον τον μαγνητη και δεν βγαινει εξω...Τα επαιξα ολα με τον bridge. Καμια λυση? Καλος ειναι σε υψη κτλ. Το ειχες παρατηρησει και εσυ? Εχω ενα set PRS mccarty USA μαγνητες μαλλον ηρθε η ωρα να την πειραξουμε. Αν τη φερω εκει που θελω ανετα γινεται η νουμερο ενα μου. (δεν εχει ομως τις ιδιοτητες των αλλων 23 3/4 κιθαρων μου αλλα δικο της χαρακτηρα με hard rock φωνη).