Σας ευχαριστώ όλους παιδιά.
Θανάση κατ' αρχήν καλός πολίτης (μπορεί να έχει περάσει καιρός από τότε που απολύθηκες αλλά έχουμε και καιρό να τα πούμε)

. Για τα drums έχεις δίκιο ότι είναι πίσω κυρίως στο δυνατό (και γρήγορο) μέρος. Στο χαλαρό μου φαίνονται ίσως και πιο μπροστά απότι θα πρεπε (κυρίως η μπότα). Εν τέλει άφησα την ψηφιακούρα αλλά άξιζε και τον κόπο (βλέπε Mesa Boogie!!). Βέβαια τώρα ξεκινάει ένας τελείως διαοφρετικός τρόπος ηχογράφησης, με μικρόφωνο και όχι κατευθείαν από την πεταλιέρα, όπου όλες οι παράμετροι όπως θέση του μικροφώνου σε σχέση με τα ηχεία, εντάσεις του ενισχυτή κλπ ήταν "εξομοιωμένες" στην πεταλιέρα. Επομένως γίνονται πλέον και άπειροι πειραματισμοί. Για αυτό το κομμάτι έγραψα τις βρώμικες κιθάρες τρεις φορές (και ακόμη δεν μου αρέσει εντελώς ο ήχος). Χαίρομαι που σου άρεσε πάντως το κομμάτι.
Xolidoxos, ωραίο το cover του I just wanna make love to you!! Οι εναλλαγές όντως είναι απότομες, φταίει ότι πιθανόν το κομμάτι να προορίζεται για τραγούδι σε κάποιο project που τις "αναζητάει" ας πούμε. Για την ώρα δεν έχω κάτι στο νου μου ως προς την εξέλιξη του κομματιού εκτός ίσως από κάποια μικρα lead στο χαλαρό μέρος.
let me know 796, για τα τύμπανα όπως είπα και στον free θα το τσεκάρω κυρίως για το δυνατό τμήμα. Οι ακουστικές στο 2:31 και μετά κάνουν κάτι σαν άρπισμα μέχρι να ξαναμπεί ο ρυθμός στα τύμπανα αλλά πιθανόν να καλύπτεται από τη λούπα και το πιάνο. Πιθανόν βέβαια και να μην κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς. Και btw έχεις δίκιο για το αρχικό ριφ, το πρόσεξα και εγώ

. Πρέπει να το ξαναγράψω κάποια στιγμή. Το κούρδισμα είναι στάνταρ αλλά γίνεται pitch shift με το morhpeus droptune (δες link στο πρώτο μήνυμα) και έχω κατεβάσει (ψηφιακά - sorry Θανάση δεν μπορώ να το αποφύγω τελείως το ψηφιακό

) την κιθάρα ένα τόνο κάτω.
Bassman, μπορώ να πω ότι έχω έμμεσες επιρροές από NIN, δηλαδή από Marilyn Manson (ο οποίος στους πρώτους δίσκους και κυρίως στο Antichrist Superstar) ήταν σαφώς επηρεασμένος από NIN. Εξ' άλλου αν θυμάμαι καλά ο Reznor είχε κάτι να κάνει και με την παραγωγή.