"Πρέπει να φτιάξουμε μιά Παγκόσμια Κυβέρνηση.
Οι ισχυροί του πλανήτη να έχουν ενιαία παγκόσμια οικονομική πολιτική"Αυτό είπε ο πρόεδρος της ΕΚΤ (Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπαζας) Jean-Claude Trichet στο περιοδικό Forbes.
Τόνισε ότι οι αρχηγοί των πιο ισχυρών οικονομικά κρατών, να καθίσουν σε ένα τραπέζι και να βάλουν κάποιους κανόνες που θα διέπουν την λειτουργία της οικονομίας και του χρηματοπιστωτικού συστήματος, ώστε να αποφεύγονται στο εξής κρίσεις σαν την τωρινή.

Είπαμε κι εμείς ... από που προήλθε τέτοια κρίση; :shock:
Πώς γίνεται όλα τα ανεπτυγμένα κράτη να είναι καταχρεωμένα;
Αλήθεια που είναι χρεωμένα;
Σε ποιούς;
Στους τριτοκοσμικούς μήπως ή ... κάπου αλλού; :?:
Η τακτική τους είναι οτι όταν θέλω να επιβάλω "κάτι", πρώτα δημιουργώ ένα πρόβλημα, και μετά παρουσιάζω αυτό το "κάτι" ως λύση στο πρόβλημα... Και ω του θαύματος ο κόσμος το δέχεται αμέσως με ανακούφιση ως σωτηρία!
Έτσι λοιπόν η διέξοδος από την κρίση που φτιάξανε, είναι ο σχηματισμός Παγκόσμιας Κυβέρνησης.

Αν είσαι χορτάτος και αυτάρκης, και δεν έχεις καμία ανάγκη, και έρθω εγώ και σου πώ "κάνε μια κολοτούμπα" θα με στείλεις στο διάολο. Για ποιό λόγο να την κάνεις;
Αν όμως σε κάνω πρώτα να πεινάσεις, και μετά ως έξοδο από την πείνα σου προτείνω την κολοτούμπα, τότε θα κάνεις με ευχαρίστηση και περισσότερες. :lol:
Είπαμε κι εμείς γιατί ακρίβυναν εξωφρενικά τα καύσιμα και γενικά το κόστος διαβίωσης; Πώς έγινε αυτό; :shock:
Έτσι λοιπόν η έξοδος από την κρίση δεν είναι η παύση των δανεισμών, αλλά το να κάνουν κάποια "λίγα άτομα" κουμάντο στην γή. Αυτό δηλαδή που ονειρεύονταν από την εποχή του ...
Άλλοι πάλι λένε οτι η έξοδος από την κρίση είναι να τους σφάξουμε και να στείλουμε πίσω στον διάβολο την παγκοσμιοποίησή του και όλα τα συστήματά του. Μια χαρά ήμασταν πρίν την εφαρμογή της "ανάπτυξης" που μας επέβαλαν με το στανιό.