Και γιατί δεν το δοκιμάζεις?
Θα το ειχα κανει, αλλα αν αχρηστευτει το αρχειο δεν το εχω καπου αλλου αποθηκευμενο και επειδη ειμαι σε παλιο υπολογιστη ουτε εχω την δυνατοτητα να κανω ενα αντιγραφο του αρχειου (δεν εχει αρκετη χωρητικοτητα ο σκληρος) και ουτε μπορω να το γραψω σε καποιο DVD (τα εχει παιξει το DVD writer). Επισης δυο-τρια flashακια που εχω και το χωρανε (χωρισμενο σε parts) ειναι τιγκαρισμενα με σημαντικα αρχεια που δεν μπορω να τα διαγραψω και φυσικα δεν υπαρχει σαλιο να παρω κανενα αλλο. Δηλαδη, χεστα κι' αστα.
Αυτό σημαίνει ότι δεν δέχεσαι και το Free Trial 30 ημερών που έχει κάποια features disabled ? όπως αυτό ? http://www.snapfiles.com/get/isobuster.html
Υπεθεσα οτι αφου ολα τα σχετικα shareware προγραμματα εχουν περιορισμο μεχρι 300ΜΒ , οι trial εκδοσεις αλλων προγραμματων θα εχουν αντιστοιχους περιορισμους (το αρχειο που εχω εγω ειναι 4κατι GB) και να πω την αληθεια δεν ειχα τοσο χρονο ωστε να ψαχνω καθε προγραμμα που ειναι σχετικο με iso τι λειτουργιες εχει διαθεσιμες. Βασικα, δηλαδη, κοιταξα αυτη την
λιστα και ειδα οτι ειναι ελαχιστα τα προγραμματα του μπορουν να κανουν τροποποιηση ενος αρχειου iso χωρις extract κ.τ.λ. Μαλιστα αυτα που το κανουν αυτο εχουν τον πιο πανω περιορισμο, γι' αυτο ρωτησα αν γινεται να κανω extract τα αρχεια, να αφαιρεσω τον φακελο και μετα να δημιουργησω ενα καινουργιο αρχειο image χωρις να δημιουργησει καποιο προβλημα μιας και το iso ειναι DVD εγκαταστασης.
Ευχαριστω, παντως, για την απαντηση.