Λεποοοοοοοοοοόν.....τις τελευταίες μέρες (για διάφορους λόγους) μου χει περάσει απο το μυαλό να αλλάξω μαγνήτες στην esp μου......αυτή τη στιγμή φοράει emg 60 και 81 (τον 60 λαιμό και τον 81 γέφυρα)...
αρχικά η σκέψη μου ήταν να ψάξω τους seymour duncan blackouts για τους οποίους έχω ακούσει πολύ καλά πράματα και έιναι και πάνω κάτω στο ίδιο στυλ....αλλά αυτό θα ήταν η εύκολη (και φτηνότερη λύση)....
Άρχισαν να περνάνε πολλά απο το μυαλό μου οπότε έκατσα και έψαξα μαγνήτες suhr, tom anderson, Bare Knuckle.....αλλά πραγματικά...πονοκεφάλιασα.....έκαψα εγκεφαλικά κύτταρα (όσα είχαν μεινει μετά απο 5 ώρες μηχανικη Ι)...απο ότι κατάλαβα πριν καώ είδα ότι η σειρά HC της tom anderson μπορεί να με καλύψει....
Να τονίσω ότι την κιθάρα την θέλω γι'αυτό που είναι.....δεν θέλω να κάνω την eclipse κιθάρα για μποσανόβες ή καθαρό blues-οκίθαρο.....οπότε οι μαγνήτες είναι για rock/hard rock/metal προσανατολισμούς......
το budget απ'οτι φαίνεται μπορει να φτάσει μέχρι κάποιο ικανοποιητικό επίπεδο...
Καμιά άποψη να με βοηθήσετε γιατί έχω χαθεί μέσα στα descriptions του κάθε μαγνήτη.....?
Τενκ ιου....