Ε, ναι, όπως είπε ο φίλος, είναι μια σειρά από ρυθμίσεις στην κιθάρα. Καλό θα ήταν, ανάλογα και με το πόσο τη "βασανίζεις", ανά 3μηνο να την πας σε ένα μάστορα.
Το συγκεκριμένο site δε βλέπω να έχει κάποια άλλη γνωστή δοκιμασμένη λύση. Ο Roland κοστίζει 84, 18 ευρώ πάνω από το Thomann, οπότε, αν δεν τη βρίσκεις αποτρεπτική τη διαφορά, θα επέμενα σε αυτόν.
Ωστόσο, εφόσον το μπάτζετ είναι σφιχτό, καλύτερα για εσένα να αγοράσεις από κάποιο κατάστημα του εξωτερικού (thomann, dv247, musicstore, richtonemusic) ή να ζητήσεις αντίστοιχες τιμές. Δεν αξίζει να πάρεις κάτι υποδεέστερο, όταν με τα ίδια χρήματα μπορείς να κάνεις καλύτερες επιλογές.
Υπάρχει λόγος που να σε εμποδίζει να παραγγείλες από έξω? Δε χρειάζεσαι πιστωτική ξέρεις, το Musicstore μέχρι κι αντικαταβολή κάνει.