ναι ναι θέλει να δει αν την έκανα εγώ μόνος μου!

Οχι παιδιά ο αδερφός μου την έκανε εγω βοηθούσα, κρατουσα και έβαλα φυσικά και το μιαλο μου, το σχέδιο, ερεύνα στο νετ, ερώτηση στο κιθάρα για διαστάσεις, διεύθυνση παραγωγής, επίβλεψη, καφέδες κτλ
Σοβαρά τώρα μας πήρε 2 απογεύματα απο 3-4 ώρες το καθένα, χαλαρά όμως και με αρκετό χαβαλέ και φυσικά είχαμε και κάποια προβλήματα να λύσουμε γιατί ήταν η πρώτη (και η τελευταία

) φορά
ο σωλήνας που βάλαμε ηταν ενισχυμένος (νομίζω 2χιλ πάχος, φ20) και οχι νερού και κόστισε
12 ευρω τα 12 μέτρα. Είναι δηλαδή 2 κομμένοι σωλήνες εξάμετροι. Θα περνάμε εναν εξάμετρο αλλα θέλαμε 7 μετρά και ετσι πήραμε αναγκαστικά 12. Ηλεκτρόδιο χρησιμοποιήσαμε ενα χοντρό (δεν τα ξέρω αυτά νούμερα κτλ) για να γεμίζει καλά. Η βάση εγινε αρκετά δυνατή αφού ανέβηκα επάνω στο κέντρο και με κράτησε (85-90 κιλα)!!
Άλλα υλικά ήταν το μονωτικό υλικό 5 μετρά +15 πλαστικές τάπες-πόδια που πήρα και πλήρωσα
8 ευρώ.
Όποιος θέλει με ρωτάει και τις διαστάσεις. Βάζω και μια πρόχειρη φώτο ακόμα (δεν εχω κολλήσει το μονωτικό υλικό ακόμα) μέχρι να βρω φωτογραφική.