Ανδριανέ όταν λες 30Ε εννοείς με απ'όλα μέσα (κουτάκι+μεταφορικά);
Τώρα που "ανδρώθηκες" από το post όπου έπεσε πολύ "ξύλο" κιθάρας σκέφτεσαι και το DIY??!..
Ναι, πιστεύω €30 με όλα τα υλικά και το κουτάκι..
Τα μεταφορικά από Banzai θα είναι γύρω στο €10-15άρι και μαζί όλα τα λοιπά παρελκόμενα (κουμπιά, διακόπτες κλπ) άντε να είναι βία άλλα €10.
Πάντως σου συστήνω και το Barber Silver LTD που έχουμε ήδη φτιάξει, μαζί με τις επιπλέον μόντες που έχουμε κάνει, είναι πραγματικά κορυφαίο.
Άστα, πήγα να πάρω κι εγώ μέρος σε ένα ανδρικό thread και ψόφησε. Κρίμα, κι είχαμε μια ωραία συζήτηση με έναν άλλο φυσικό για το θέμα και προέκυψαν κάτι ωραίες σκέψεις. Μπορεί να πάω να τις ποστάρω μπας και ξαναπάρει μπρος το θέμα.
Για το DIY με τρώει το άτιμο. Το κακό είναι ότι ακόμα κι εκείνο το attenuator που σε είχα πρήξει ακόμα να το φτιάξω. Πώς τα καταφέρνω και το χαλάω το budget αλλού δεν το έχω καταλάβει (έχω πάρει από τότε που πήρα τον ενισχυτή και το συζητάγαμε, ένα reverb, μια κιθάρα και ένα overdrive. Όπου να 'ναι παραγγέλνω και μια pedaltrain+one spot οπότε καταλαβαίνεις ... Άσε που θέλω και εργαλεία. Το κολλητήρι μου ας πούμε είναι κατηγορίας Γ.Τ.Π.

)
OD αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ το Dano Cool Cat Transparent Overdrive
V1 (κλώνος υποτίθεται του Timmy, αν την ξέρεις την υπόθεση) και σκεφτόμουν κάτι λίγο πιο crunchy. Έχω την εντύπωση πως το silver LTD πρέπει να είναι παρομοίου gain με αυτό που έχω τώρα. Χρειάζομαι ( ... εεε, που λέει ο λόγος) κάτι με αρκετό crunch για rhythm (μη φαντάζεσαι metal επίπεδα, κάτι σαν το MI Audio Crunch Box ας πούμε) αλλά σε unity gain (να πέφτει πάνω σε καθαρό κανάλι και να μην ανεβάζει την ένταση). Για boosting και light OD το Dano είναι super. Υπάρχει κανά καλό κλιπάκι με το μονταρισμένο Barber; Μέχρι που πάει από gain;
Thanks για τις έξτρα πληροφορίες
α, και sorry groovy για το highjacking
Το παίξιμο κι ο ήχος πολύ ωραία και στο δεύτερο clip. Το OCD φαίνεται να ακούει πιο linear. Το Boss με το που το βάζεις και ακούω το hum να ανεβαίνει περιμένω ότι θα πηγαίνει σε πιο πολύ gain αλλά τελικά είναι πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα με το OCD οπότε συνολικά μοιάζει πιο compressed και στην κλίμακα καθαρό-βρώμικο δεν έχει το ίδιο εύρος με το OCD. Τελικά είναι σοβαρότατο πετάλι το OCD (όχι ότι αμφέβαλα δηλαδή). Φυσικά και το Boss μια χαρά είναι άμα θες αυτό τον ήχο.