XAxaxa! Δεν σου έκανε μαγικά τελικά

? Τον άτιμο! Τα ξόρκια και τη Σολωμονική τα κρατάει μόνο για τους επαγγελματίες!!
Δεν λέω, σεβαστή η γνώμη σου, όπως και οι γνώμη του καθενός, αλλά δίχως μάρτυρες και πολυγνωμία...είναι δύσκολο να σε πιστέψουμε.
Γιατί πρώτα από όλα, δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση βρισκόταν η κιθάρα σου και σε τι κατάσταση την παρέλαβες, στηριζόμαστε μόνο σε όσα λες εσύ. Δεύτερον η κιθάρα μπορεί όντως να είναι σεταρισμένη και εσύ να είσαι κάποιο πολύ περίεργο και σπαστικό τυπάκι, που ότι και να κάνουν στην κιθάρα σου, θεωρείς ότι είναι λίγο.
Τέλος, ένας τρόπος που ξεχωρίζει ο ερασιτέχνης από τον επαγγελματία, είναι ότι ο επαγγελματίας, όταν θα δώσει 110ευρώ, δεν θα πάρει το όργανό του από το μάστορα, αν δεν το παραλάβει με το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Αντίθετα ο ερασιτεχνής, θα του τον φορέσουν, θα πληρώσει, θα πει ευχαριστώ και θα πάρει το όργανο άφτιαχτο να φύγει.
Συμπέρασμα, έχεις μπερδέψει τα πορτοκάλια με τα πεπόνια.
Με όλα αυτά βέβαια, δεν λέω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συμβαίνουν και αυτά τα οποία λες. Η αλήθεια λοιπόν για την οποία μιλάς, χρειάζεται πολλά αποδεικτικά για να πούμε ότι είναι αλήθεια. Τέλος, χωρίς να έχω πάει ποτέ στο Καγμάκη, αλλά επειδή έχω ακούσει για διάφορους μάστορες, από τη στιγμή που έγινες πελάτης του, έαν πας και του πεις τα προβλήματα σου και στέκουν, θα το ξανα-αναλάβει το όργανο χωρίς να δώσεις επιπλέον φράγκα, άλλωστε αυτή είναι η δουλειά του. Όμως ξαναλέω, δεν ξέρω τι ρόλο βαράς και εσύ...μπορεί να είσαι από τους τύπους που βρίσκουνε προβλήματα, εκεί που δεν υπάρχουν. Κι αν είσαι τέτοιος, ο μόνος μάστορας, για το συγκεκριμένο πρόβλημα είσαι εσύ και ο Θεός. Αμήν.