Crossroads, πραγματικα ομορφη κι ενδιαφερουσα συλλογη κομματιων!
Τα παιρνω με τη σειρα ( τουλαχιστον οπως τα εμφανιζει το bon.net )
1) Kotor Remix: Θυμιζει εντονα εισαγωγικο παιχνιδιου ( SNES και πανω βεβαια

) platform. Ωραια και καθαρη παραγωγη, λιγο αποτομο το κοψιμο του!
2) Carmen Remix: Εμ, δε μου πολυαρεσε. Η κιθαρα με το ρυθμικο ακουγεται καπως "εκτος", συν πως οι υπερβολικες σφυριχτρες δεν ταιριαζουν! Ειναι remix βεβαια, οποτε ολα επιτρεπονται.
3) Spot Music: Μικρο κομματακι που μαλλον περισσοτερο δοκιμαζες καποια presets σε μπασο και midi drums, παρα μπορει να θεωρηθει αυτουσιο κομματι.
4) Trip Music: Κι αυτο θυμιζει κομματι απο παιχνιδι platform ( εχεις μια ταση προς τους μυστηριους "δρομους" ). Ωραιο "ψυχεδελικο" στοιχειο η χρηση των bells!
5) Movies: Ε, θα ηταν υπερβολη παλι να πω πως κι αυτο θυμιζει soundtack παιχνιδιου ( Secrets of Mana, κλπ κλπ ). Για αλλη μια φορα εχεις αυτο το "μυστηριο" στη συνθεση σου. Ωραια χρηση των brass στο "2ο μερος" της συνθεσης!
6) Beaty: Ομολογω πως δε μου πολυαρεσε. Με εξαιρεση τη φωνη που μπαινει στην αρχη και λιγο το ρυθμικο μοτιβακι που εμφανιζεται προς τη μεση και το τελος. Ισως να φταινε οι ηχοι που παλι μου θυμιζει 16bit παιχνιδι
7) Jimi Nick: Αυτα ειναι! Αν και δεν ειμαι φανατικος του Cheesy ηχου, μ'αρεσουν οι φρασεις σου στο solo, αν και θα προτιμουσα κατι πιο extended ( δηλαδη οχι αυτο το "solo-riff-solo-riff" που εχει το κομματι ).

Swamped: Δε μου πολυαρεσε...

Ισως οι ηχοι, λιγο το μονοτονο της υποθεσης, δεν εχει κατι το ιδιαιτερο.
9) Youth Metal: Δε ξερω εαν ο τιτλος παρεμπεπε σε κατι αλλο, ομως δε θα ελεγα πως ειναι metal εξολοκληρου ( οχι οχι, στο τελος τα βαραει

). Ωραιες φρασεις παλι, φαινεται πως υπαρχει μια καλη ιδεα του πως θα ειναι το κομματι, ομως τα midi drums χαλανε λιγουλακι την ατμοσφαιρα. Με μια καλυτερη παραγωγη η ηδη καλη συνθεση θα ηταν ακομα καλυτερη!
10) Car Crash:
Τι φωναρα ειναι αυτη? Και παρα πολυ ωραιο κομματι! Το αδικει η παραγωγη παντως! Κριμα...
11) Bad: Thumbs up!

Παρα πολυ ωραια διασκευη!
12) Mad Scientist: Υπεροχο κομματι. Οτιδηποτε παραπανω θα ηταν περιττο να ειπωθει!

Φωνη, συνθεση, ατμοσφαιρα..ολα υπεροχα!
13) Freak:

Εναν πραγματικο drummer να ειχες, θα τα σπαγατε ολα!

Ισως λιγο πιο βαριες κιθαρες στα ρυθμικα ( οκ, προσωπικη προτιμηση

) Γιατι fade out στο τελος; Ασε λιγο και την ησυχη κιθαρουλα να κανει το κομματι της!
14) Hoping: Βλεπω εχουμε μια ταση σε πιο power/poser καταστασεις στα τελευταια κομματια! Παλι ενας πραγματικος drummer θα εκανε τη διαφορα! Και παλι το ιδιο θεμα με το εαν επρεπε η κιθαρα που παιζει το σολο να ειναι τοσο cheesy. Προσωπικα γουστα, don't worry! Ωραια η εναλλαγη σε ηρεμο μερος.
15) Carmen: Παλι αυτη η υπεροχη φωνη;

Ωραιο κομματακι, απο αυτα που ακους ενα καλοκαιρι σε μια παρεα ή σε μια χαλαρη στιγμη!
16) Spyman: Χεχε, μια ωραια μιξη διαφορων στοιχειων/loops πανω σε βασικο ρυθμο.

Αλλο ενα κομματι που θυμιζει soundtrack παιχνιδιου ή μιας σκηνης ταινιας που ο ηρωας παει να κανει κατι πονηρο ( κυριως κωμικα πονηρο )