Αποστολέας Θέμα: why fi  (Αναγνώστηκε 3020 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος analogio

• Παλιός
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω το Το Στέκι των Κιθαρωδών!
    • Προφίλ
why fi
« στις: 18/01/11, 22:38 »
παιζει ιντερνετ η συσκευη internet tablet οταν συνδεθει σε σταθερο επιτραπεζιο υπολογιστη ;; ο ρουτερ του υπολογιστη ειναι ακεραιος δηλ. χωρις κεραια,

Αποσυνδεδεμένος Βραζίλης

• Δεν με λένε Bill!
  • Administrator
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Βασίλης + Βραζιλία = Βραζίλης
    • Skype - fronimitis
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • Κιθάρα
Απ: why fi
« Απάντηση #1 στις: 18/01/11, 23:49 »
Έψαξες στο google; http://www.google.gr/#q=internet+sharing+windows+xp
Πατα πχ το 1ο λινκ

Αποσυνδεδεμένος analogio

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: 19/01/11, 22:18 »
βασιλη, ειδα προσεκτικα το λινκ στο γουγλ πλην η υποθεσις φαινεται αβατον για μενα, κατι αλλο μαλλον θελω να ρωτησω αλλα διαφευγουν οι προσηκοντες οροι, δηλ. ζητω οταν ειμαι σπιτι να εχω προσβαση σε βικιπαιδεια μεσω kindle (συσκευη ereader) χωρις να ανοιγω υπολογιστη, καταλαβες τιποτα ;; ευχαριστω παντως,

Αποσυνδεδεμένος Lo.Lee.Ta

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Venceremos
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: 19/01/11, 22:34 »
In addition to being a book reader, the Kindle has some experimental features. One is a limited Web browser customized for the device with some preselected bookmarks including Amazon.com (in case you want to buy a digital camera instead of a book, which you can do just fine from the main Kindle shopping page), Wikipedia, Google, BBC News, Yahoo Finance, Weather Underground, and the Yellow Pages.

http://techcrunch.com/2007/11/19/kindle-first-impressions/

Built-In Wi-Fi
In addition to free 3G wireless, Kindle now has built-in Wi-Fi support. Connect to Wi-Fi hotspots at home or on the road.

Free 3G Wireless
No annual contracts, no monthly fees. Download books anytime, anywhere.

Global Wireless Coverage
Travel the globe and still get books in under 60 seconds with wireless coverage in over 100 countries and territories.

http://www.amazon.co.uk/Kindle-Wireless-Reader-3G-Wifi-Graphite/dp/B002LVUWFE

« Τελευταία τροποποίηση: 19/01/11, 22:40 από XoLiDoXoS »
Adios Muchachos!

Αποσυνδεδεμένος analogio

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: 20/01/11, 00:53 »
το ουαι-φαι πως θα το δουλεψω στο σπιτι ;; αυτο ερωτω, το πηδαλιον δηλ. το ρουτερ του υπολογιστη δεν εχει κεράτιον, το κινδλ κυκλοφορει και ουαι-φαι μονο με 139 ευρω,

Αποσυνδεδεμένος Lo.Lee.Ta

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Venceremos
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: 20/01/11, 01:18 »
To Wi-fi Αναλόγιε θέλει

α) Να είσαι εσύ συνδεδεμένος με κάποιο πάροχο, να πλερώνεις και να έχεις ρούτερ με κεραία.
β) Να είναι συνδεδεμένος κάποιος γείτονας με κάποιο πάροχο, να πλερώνει, να έχει ρούτερ με κεραία και να το έχει αφήσει ξεκλείδωτο.
γ) Το σπίτι να βρίσκεται μέσα στην εμβέλεια, κάποιου Hot Spot WiFi, δηλαδή δωρεάν υπηρεσία ασύρματου δικτύου που έχει δωθεί σε κάποιες περιοχές.

Τώρα το Δωρεάν 3G wireless, που προσφέρεται μαζί με το Kindle, είναι επίσης υπηρεσία Δωρεάν με όποιον αγοράζει το Kindle και στην Αθήνα έχεις High SpeeD Connection, από ότι κοίταξα στο χάρτη. Δεν έχω ασχοληθεί όμως με αυτή τη τεχνολογία, οπότε δεν μπορώ να σε πληροφορήσω και τι παίζει. Είναι πολύ πιθανόν με το Kindle μέσω 3G, να συνδέεσαι από το σπίτι σου, στο Internet.
Adios Muchachos!

Αποσυνδεδεμένος analogio

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: 20/01/11, 12:36 »
xolidoxos, merci για την απαντηση,

το α) ισχυει, εχω συνδεση διαδυκτιου με παροχο φορθνετ, το πηδαλιον (ρουτερ) ειναι το παλαιο διχως κερατο, αντικατασταση παλαιου με αγορα νεου κερασφορου πηδαλιου κοστιζει 80 ευρω, δηλ. θα πληρωσω το κινδλ 160 + 80 = 240 ευρω, ω της αισχρας παραλογιας !!

με 3τζι ισως κατι μπορει να γινη, δεν το ξερω (και δεν ζω αθηνα), θα το κυτταξω ομως,