Κατ'αρχας θα ηθελα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους αφιερωνουν χρονο και δινουν τα φωτα τους ακομα και στις πιο ηλιθιες ερωτησεις ξανα και ξανα χωρις να κουραζονται και νομιζω οτι μιλαω εκ μερους των περισσοτερων οι οποιοι δεν τοσο ''πεφωτισμενοι''...
Οσο για την ερωτηση αφορα την αγορα ενος λαμπατου ενισχυτη combo ή κεφαλης-καμπινας(στην οποια κλινω περισσοτερο για καθαρα ψυχολογικους λογους

). Παιζω κυριως Ροκ, βρεττανικη σκηνη και λιγο Metal.Επισης εχω αρχισει να πειραματιζομαι με Blues και jazz.O ηχος που ψαχνω ειναι κυριως Vintage.Να πω επισης οτι εχω την Boss ME-70 οποτε δεν με ενδιαφερει αν εχει εφφε.Οι κιθαρες μου ειναι Epiphone les paul custom black beauty και μια Fender Stratocaster. Η χρηση του θα ειναι κυριως στο σπιτι οποτε τα Watt μαλλον δεν μπορουν να ξεπερνανε τα 30.Το Budget μου κυμαινεται στα 800 ευρω πανω κατω.
Οσ'αναφορα τους combo δοκιμασα προσφατα τον Fender twin reverb ,Bugera V22 , Eναν Marshall μοντελο δεν θυμαμαι καθως και τον Vox AC30CC2 με τον τελευταιο να με ενθουσιαζει πολυ.
Οσ'αναφορα κεφαλης-καμπινας δεν εχω επαφη πλην της καμπινας οπου εχω καταληξει στην ENGL E 112V γιατι ειμαι της αποψης οτι θα την εχω για πολυ καιρο οποτε καλο ειναι να παρω οσο καλυτερη μπορω.
Οποιαδηποτε προταση ευπροσδεκτη