@Jezus: Αληθεια, θα ειχε πολυ ενδιαφερον εαν μας ελεγες ποιος ειναι αυτος ο 100watt που αποδιδει εξισου καλα και σε χαμηλες εντασεις.
Εχω αρκετους, καταρχην ο Elmwood Modena M90, ειναι 90 βατ και ο ηχος του και σε καθαρα και σε βρωμικα ειναι φοβερος απο πολυ χαμηλες εντασεις. Επισης σε χαμηλες εντασεις παιζουν καλα και αλλοι 100-αρηδες που εχω ή ειχα (Bogner Uberschal, Masotti X100M, Hughes&Kettner Warp-X, The Valve 3/100...).
Βεβαια οσο τους ανοιγεις το ευχαριστιεσαι περισοτερο, αλλα ειδικα ο Μοντενα 90 εχει πολυ ποιοτικο ηχο και κοντα σε αυτον που εχεις οταν δυναμωνεις, ακομα και σε πολυ χαμηλες εντασεις.
Αντιθετα ο 30-αρης κομπο ελμγουντ που εχω, παρ'οτι μονο 30 βατ, θελει πιο φυσιολογικες εντασεις λαμπατου για να ξεδιπλωσει τον ηχο του.
jesus,τον βαζεις τερμα για να παρεις καλο καθαρο ηχο,η για να βρωμισει?
σε ρωταω γιατι το παιδι εστιαζει σε καλα καθαρα.
αληθεια,ποιος ενισχυτης ειναι?
Ναι βασικα λαθος μου, τον βαζω τερμα για να βρωμισει και να παρω τον plexi-type ηχο του.
Ο ενισχυτης ειναι ο The Valve 105, ο οποιος ευτυχως εχει ενσωματομενο attenuator, σε αντιθετη περιπτωση η ενταση των τερματισμενων 5 βατ θα ηταν απαγορευτικη για διαμερισμα.
Ευτυχως μενω αναμεσα σε πορτοκαλιες, οποτε και οι 100-αρηδες παιζουν πανω απο το 6!