Τελικα μαλλον θα αναβαλω την αναζητηση μου για καινουριο amp καθως δεν εχω ξεκαθαρησει τι ακριβως χρειαζομαι,Και αυτο λογο του οτι δεν γνωριζω πολλα απο ενισχυτες.Μηπως καποιος θα μπορουσε να μου δωσει καποιο link η που θα μπορουσα να βρω πληροφοριες για amps-tube amps.οχι βεβαια με πολυ τεχνικους ορους γιατι ειμαι σκραπας και στα ηλεκτρονικα.Επισης πολυ φοβαμε οτι θα αναγκαστω να παρω ενισχυτη που δεν θα τον εχω παιξει.Εδω στο Ηρακλειο η επιλογες ειναι διστυχως λιγες.
Ο παλιος μου μαρσαλ valvestate vs 30r μαλλον θα μεινει μαχημος για λιγο ακομα.
Θαρρώ πως είναι η ποιό υπεύθυνη στάση, το ότι θέλεις έναν καλύτερο ενισχυτή από τον αξιοπρεπή Valvestate είναι σίγουρο, το ότι θέλεις σίγουρα έναν καλό λαμπάτο είναι δεδομένο, αν βρείς τον ήχο που θέλεις στο μυαλό σου τότε θα προσπαθήσουμε να σε βοηθήσουμε, τώρα σου προτείνουμε ότι θα θέλαμε εμείς να αγοράσουμε, χωρίς να λαμβάνουμε υπόψιν τα δικά σου θέλω. Υπόψιν ότι ο ήχος έχει σχέση με την κιθάρα, τους μαγνήτες της, τον ενισχυτή, το μεγάφωνο ή τα μεγάφωνα, το είδος της καμπίνας (κλειστή ανοιχτή κλπ).
Ξέρω, θα σου πούνε πάρε μικρό ενισχυτή, να σπάει φυσικά ο ήχος κλπ κλπ. Εγώ σπίτι παίζω με ένα Fender Super six Reverb (100W λάμπα, 6X 10") ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΨΟΓΟ ΗΧΟ (σε αυτό που μου αρέσει) ακόμα και με ελάχιστη ένταση.
Η δική μου πρόταση είναι άκου, φέρε στο μυαλό σου αυτό που θές και μετά αγόρασε μετάχειρο από τις αγγελίες, αφου φυσικά τσεκάρεις και τα sites των internetoμάγαζων DV247, PLAYBACK THOMMAN κλπ.