Πιστευω πως το γεγονος οτι ο Lionheart L5T εχει παραλληλο fx loop ειναι πολυ μεγαλο ατου οταν θα θελεις να χρησιμοποιησεις εφε οπως delay, reverb, chorus κτλ. Ομως η ελλειψη master volume δεν ειναι και ο,τι πιο βολικο.
Επισης εχω ακουσει και τον Blackstar HT-5 και μου αρεσε παρα πολυ ο ηχος του, το βρωμικο καναλι ειναι αρκετα ευελικτο με αρκετο gain το οποιο μπορεις να εμπλουτισεις με καποιο πεταλι overdrive/distortion για να φτασεις σε high gain περιοχες,
αλλα ενα μειονεκτημα του για μενα ειναι οτι μεγαλο ποσοστο απο το gain του δεν προερχεται απο λαμπα αλλα απο solid state υλικα. Σαν συνεπεια, η παραμορφωση του δεν καθαριζει χαμηλωνοντας το volume της κιθαρας οπως θα συνεβαινε κανονικα σε καθαρα "λαμπατη" παραμορφωση. Αν δεν εχεις προβλημα με αυτο τοτε παρε τον HT-5. Θα εχεις και 2 καναλια, και Fx loop και θα εισαι αρχηγος.
Τελος θα σου προτινω και κατι που εχει ειπωθει ξανα αρκετες φορες αλλα ξεφευγει αρκετα απο τα χρηματα σου.
Οrange Τhunder 30Εχει 2 καναλια, εχει Fx loop, το δευτερο καναλι μπορει να θεωρηθει κατα τη γνωμη μου high gain, και το σημαντηκοτερο ειναι οτι απο 30watt μπορει να ριξει την ισχυ του στα 15 και στα 7 watt κανοντας τον καταλληλο για χρηση σε λογικες εντασεις στο σπιτι αλλα και ικανο να σου βγαλει ζωντανες εμφανησεις με ανεση πιστευω.
Μολις ειδα και τον VHT που σου προτινει ο metalmike και φαινεται κι αυτος πολυ καλη περιπτωση, ειδικα εαν η τιμη του θα κυμαινεται στην τιμη του Special 6!