Το δικό μου top, από τον λίγο καιρό που συμμετέχω ενεργά στο forum (in no particular order!

:
- freemind: Μεγάλη προσφορά στο forum μέσω του moderating. Φοβερές γνώσεις μουσικής θεωρίας (και ηχοληψίας) και πολύ καλά posts. Μία κουβέντα μαζί του, μου "άνοιξε τα μάτια" να ασχοληθώ λίγο πιο σοβαρά με την θεωρία (thanks!).
- Η παρέα της Θεσσαλονίκης: Σε αυτά τα παιδιά μπορείς να βρεις τα πάντα. Φοβεροί παίχτες, covers που χαρακτηρίζονται από σεβασμό στο original μέχρι εντελώς άλλο ηχόχρωμα, "εκλεπτυσμένα" (blues-oriented

) μουσικά γούστα, DIY, ενεργή συμμετοχή σε κάθε κουβέντα.
- dio21: Απίστευτα covers, από απλό σολάρισμα πάνω σε έτοιμα backing μέχρι χτίσιμο κομματιών από το μηδέν, με απίστευτη προσοχή στη λεπτομέρεια. Παράδειγμα για το τι μπορεί να δημιουργήσει ο ερασιτέχνης μουσικός αν έχει μεράκι.
- mikemoss: Αποδεικνύει ότι η τεχνική κατάρτιση δεν είναι αποκλειστικότητα των λίγων εκλεκτών (ή μήπως τελικά είναι ένας από αυτούς?

).
- Adr1anos, Johnie Darko, Απόλλων, tech21man: Οι τεχνικοί guru του φόρουμ. Ατελείωτες γνώσεις πάνω σε θέματα κιθάρας, ενισχυτών, DIY, εφέ, και βάλε. Τρομερά tutorial posts, διεθνούς επιπέδου, που είμαι σίγουρος έχουν βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο.
- Wise_one, Edge of Kamelot: Έχουν ένα "χύμα" τρόπο έκφρασης που ξεφεύγει από το τυπικό απρόσωπο χαρακτήρα ενός forum, δημιουργώντας ένα αίσθημα οικειότητας.
- Βραζίλης: Πέραν των προφανών λόγων, τα posts του είναι πάντα εύστοχα και ενημερωμένα, με μία διάθεση να προωθήσουν την κουβέντα, προτρέποντας τους χρήστες να μοιραστούν πληροφορίες και γνώσεις.
Η προτροπή μου: Συνεχίστε έτσι!