απο τις 7.30 το απογευμα ειμαι κατοχος ενος studiotone combo (να σαι καλα παναγιωτη)

.
χωρις να εχω μεγαλη πειρα απο ενισχυτες (ο δευτερος λαμπατος μου μετα τον vox ac30 cc1),μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα ιδιαιτερα.αν και τον εχω στην κατοχη μολις μια ωρα,βιαζομαι να γραψω λιγα πραγματακια, περισσοτερο για να μοιραστω τη χαρα μου παρα για να κανω καποιο review.
καταρχην δε μασαει απο κιθαρες.ειτε επαιζα με μια yamaha (HSH) των 250 ευρω,ειτε με μια squier (SSS) ξεχαρβαλομενη του 1998,ειτε με την peavey wolfgang (HH) των 1000 ευρω,ο ηχος ηταν καταπληκτικος.
η ευελιξια του τρομερη.
το καθαρο καναλι ειναι....πεντακαθαρο!!το overdrive kai to overdive+ σου δινουν απο χαλαρους cruncy ηχους εως αρκετο distorsion για τους πιο ανησυχους.
βεβαια υπαρχει μεγαλη ποικιλια στους ηχους,χωρις καν να πειραξεις το εκουαλαιζερ.
-εχει το bright που ειναι 3ων θεσεων
-εχει το med switch για περισσοτερα μεσαια που ειναι 2 θεσεων
-εχει ενα switch 3ων θεσεων που ειναι LO,MED KAI HI
-εννοειται εxει ρυθμιστικο gain
-εχει reverb (δεν το σχολιαζω γιατι δεν εχω μεγαλη πειρα απο δαυτα).
το βαρος του?απορω πως και δεν τον κανανε να λειτουργει και με μπαταριες να τον παιρνω τα καλοκαιρια στις παραλιες

!!!παιδια,ειναι ελαφρυς ο ενισχυτης (καμια 15αρια κιλα).
η ενταση?μεσα στο σπιτι δεν θα τον βαλεις πανω απο το 3 εκτος αν το κοντινοτερο σπιτι βρισκεται 2 τεραγωνα μακρυα,η εχεις κουφους γειτονες,η τα εχεις κανει πλακακια με την αστυνομια.βεβαια δεν ξερω εαν σε live μπορεσεις και τον βαλεις πανω απο το 3!!
παρολα αυτα παιζει θαυμασια χαμηλα.μπορεις ανετα να τον χρησιμοποιησεις για εξασκηση στο δωματιο (αυτη ειναι η χρηση που θα του κανω και γω δηλαδη).
εχει και εξοδο για ακουστικα!!
δεν εχω εξοπλισμο για να σας κανω ενα κλιπακι,αλλα καποια στιγμη θα γινει με οτι μεσο βρω.
θα τον δοκιμασω με την tonelab μπροστα και στη λουπα και θα σας πω περισσοτερα.προς το παρον παω να συνεχισω το σκαλισμα