λοιπον,εχω την tonelab st,
την εχω συνδεσει στη λουπα ως εξης:
απο το "input" της πεταλιερας στο "to fx in" του ενισχυτη και
απο το "oυtput" της πεταλιερας στο "from fx out" του ενισχυτη.
εχω την πεταλιερα στο "on" και μπροστα παιζω καρφι κιθαρα-ενισχυτης.
α.εχοντας τον ενισχυτη στο καθαρο καναλι και ολα τα εφε της πεταλιερας κλειστα ο ηχος που παιρνω δεν θυμιζει σε καμια περιπτωση τον καθαρο ηχο του koch.παρολα αυτα,με το volume του ενισχυτη μπορω να καθορισω την ενταση,παρατηρωντας πως οσο περισσοτερο ανεβαζω την ενταση,τοσο καπως φτιαχνει ο ηχος.
οταν ενεργοποιω ενα amp model η ενα pedal (δεν χρησιμοποιω προσομοιωση καμπινας),τοτε το volume του ενισχυτη χανει την αποκριση του.μπορει να το κλεισω και τελειως,χωρις ομως αυτο να επηρεαζει την ενταση του ηχου μου.πλεον η ενταση καθοριζεται μοναχα απο το volume knob της πεταλιερας.
αν για παραδειγμα παιζω με την πεταλιερα ενα απλο delay στο καθαρο του ενισχυτη μου και εχω το volume της χαμηλα -ενω το volume του ενισχυτη ειναι αρκετα ανεβασμενο-και επιλεξω ενα amp model,τοτε αυτοματως πεφτει και η ενταση.
τελος ολοι οι ηχοι που παιρνω απο την πεταλιερα ειναι πολυ boxy-ψηφιακοι-line6τικοι!!
β.παιζοντας στο βρωμικο καναλι του ενισχυτη,δεν αλλαζουν και πολλα.
βαζω ας πουμε μοναχα ενα delay και προσπαθω να ακουσω το βρωμικο του koch αλλα ματαια.μου αλλαζει δηλαδη τη χροια,μονο και μονο που ειναι συνδεδεμενη.
να σημειωσω οτι ο ενισχυτης μονος του,παιζει καταπληκτικα.
επισης την πεταλιερα την χρησιμοποιουσα πριν λιγο καιρο σε εναν vox ac30 cc1 χωρις να αντιμετωπιζω τετοιου ειδους προβληματα(στη λουπα δηλαδη,γιατι και τοτε αν την εβαζα μπροστα απο τον ενισχυτη...μαυρα χαλια).